Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Νέος γενικός διευθυντής για την Etihad Airways στην Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 11 Μάιος 2015, 13:05

Ο κ. Φ. Φιλίππου θα εδρεύει στην Αθήνα, όπου και θα είναι υπεύθυνος για όλες τις εμπορικές δραστηριότητες, καθώς και για την ανάπτυξη των σχέσεων με τους εμπορικούς και εταιρικούς συνεργάτες της εταιρείας. Αντικαθιστά τον κ. Δημήτριο Καραγκιουλέ, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα ως γενικός διευθυντής της Etihad Airways για τα γραφεία της στην Ταϊλάνδη.


Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εντάσσει στο δυναμικό της τον κ. Φίλιππο Φιλίππου ως νέο γενικό διευθυντή των γραφείων της στην Ελλάδα.

Ο κ. Φιλίππου έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας σε ανώτατες θέσεις στον κλάδο των πωλήσεων και του marketing σε μεγάλες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. Αφήνοντας πίσω του την Oleander Travel στην Ολλανδία, έρχεται να προσφέρει τις γνώσεις του στην Etihad Airways.

Στο νέο του ρόλο, ο κ. Φιλίππου θα εδρεύει στην Αθήνα, όπου και θα είναι υπεύθυνος για όλες τις εμπορικές δραστηριότητες, καθώς και για την ανάπτυξη των σχέσεων με τους εμπορικούς και εταιρικούς συνεργάτες της εταιρείας.

Αντικαθιστά τον κ. Δημήτριο Καραγκιουλέ, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα ως γενικός διευθυντής της Etihad Airways για τα γραφεία της στην Ταϊλάνδη.

Ο αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Πωλήσεων της Etihad Airways, κ. Danny Barranger, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Φίλιππο στην παγκόσμια εμπορική ομάδα μας. Η μεγάλη εμπορική τεχνογνωσία και η εμπειρία που διαθέτει για την συγκεκριμένη περιοχή είναι ανεκτίμητη και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει σημαντικά στη συνέχιση της ανάπτυξης της παρουσίας μας στην Ελλάδα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top