Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευση1ο OpenTourism στο Δήμο Χερσονήσου
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

1ο OpenTourism στο Δήμο Χερσονήσου

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής και με στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών-επιχειρηματιών, ο Δήμος Χερσονήσου συνδιοργανώνει με το OpenTourism την πρώτη από μια σειρά ανοιχτών συζητήσεων για τον τουρισμό.

Το 1ο OpenTourism στο Δήμο Χερσονήσου, πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου στο Δημοτικό Κατάστημα Μαλίων. Ο θεσμός, πλέον, του OpenTourism περιλαμβάνει ανοιχτές συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων που αγαπούν και εργάζονται στον ευρύτερο τουριστικό τομέα, ώστε από τη γνωριμία μεταξύ τους να προκύψουν συνέργειες για ένα ποιοτικό ελληνικό τουρισμό.

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής και με στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών-επιχειρηματιών, ο Δήμος Χερσονήσου συνδιοργανώνει με το OpenTourism την πρώτη από μια σειρά ανοιχτών συζητήσεων για τον τουρισμό.

Με περισσότερες από 80.000 κλίνες κύριων τουριστικών καταλυμάτων το 2008 – τα οποία αντιστοιχούν σε περίπου 30% των κλινών της Κρήτης, 73% του νομού Ηρακλείου και περίπου 6,5% της Ελλάδας – είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η σημασία του τουρισμού στο Δήμο Χερσονήσου, τόσο ως οικονομική δραστηριότητα όσο και ως φορέας κοινωνικών και περιβαλλοντικών αλλαγών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι για πρώτη φορά πραγματοποιείται παρόμοια εκδήλωση στην Κρήτη, με πρώτο σταθμό τη Σητεία, στη συνέχεια τον Άγιο Νικόλαο και το Δήμο Χερσονήσου. Στα Μάλια, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εμπλουτισμένο πρόγραμμα συναντήσεων, με τη συμμετοχή εκπροσώπου της διεθνούς εταιρείας Expedia, η οποία κατέχει και λειτουργεί περισσότερα από εξήντα online ταξιδιωτικά sites (OTAs) κρατήσεων παγκοσμίως, όπως και τα hotels.com σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, και όλη τη Δυτ. Ευρώπη, καθώς και σε Αυστραλία, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Κορέα, κ.ά. στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024