Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Πρώτη προσγείωση της BA στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ύστερα από 30 χρόνια

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Μάιος 2015, 15:47

Οι αεροπορικές πτήσεις της British Airways έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα και θα προστεθεί μία ακόμα πτήση την περίοδο Ιουλίου- Αυγούστου.


Μετά από 30 χρόνια η πρώτη πτήση της British Airways, προσγειώθηκε στις 26 Απριλίου από το Gatwick του Λονδίνου στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου. Μετέφερε 120 επιβάτες, τους οποίους υποδέχτηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης και ο αερολιμενάρχης κ. Γιώργος Πλιάκας.

Η Περιφέρεια Κρήτης τους επεφύλαξε θερμή υποδοχή, με παραδοσιακά κεράσματα της Κρήτης και τη συνδρομή του Λυκείου Ελληνίδων και με την παραδοσιακή αψίδα νερού που σχημάτισαν τα πυροσβεστικά οχήματα καλωσορίζοντας την πρώτη πτήση.

Οι αεροπορικές πτήσεις της British Airways έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα και θα προστεθεί μία ακόμα πτήση την περίοδο Ιουλίου- Αυγούστου.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, στις 23 Μαΐου μία ακόμα αεροπορική εταιρεία, η γερμανική Lufthansa, θα ξεκινήσει και πάλι μετά από 20 χρόνια τις πτήσεις της από Μόναχο προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Ο αερολιμενάρχης δήλωσε ικανοποιημένος για τα δρομολόγια της British Airways στη Κρήτη, λέγοντας ότι, μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου, θα διακινήσει περί τους 30.000 τουρίστες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top