Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Εκδήλωση για 30 διοργανωτές γάμων από Ρωσία και Ουκρανία στη Λεμεσό

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 May 2015, 14:33

Κατά την εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση της Λεμεσού ως προορισμός για γάμους και ταξίδια μέλιτος, ενώ θα ακολουθήσει αναπαράσταση Κυπριακού Γάμου.


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ) και ο Δήμος Λεμεσού πραγματοποιούν αύριο, Τετάρτη, 13 Μαΐου στις 5 το απόγευμα εκδήλωση στην οικία Έπαρχου (πίσω από τον Δημοτικό Κήπο Λεμεσού) για 30 εκλεκτούς διοργανωτές γάμων από Ρωσία και Ουκρανία που φιλοξενεί στην Κύπρο η εταιρεία Elpida Media.

Μαζί με τους διοργανωτές γάμων θα βρίσκεται και ο διάσημος σχεδιαστής από Ηνωμένες Πολιτείες Edgar Zamora, ιδρυτής της Revelry Event Designers, ο οποίος θεωρείται ότι με τις διακοσμήσεις εκδηλώσεων που επιμελείται επηρεάζει και δημιουργεί νέες τάσεις. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η παρουσία της Oksana Flanagan, συγγραφέως του βιβλίου Your Royal Wedding: Decor to Inspire και ιδιοκτήτριας του αμερικανικού γραφείου Your Royal Wedding, η οποία είναι έντονα δραστηριοποιημένη στον τομέα της ανάπτυξης της Ρωσικής αγοράς γάμων.

Κατά την εκδήλωση θα μιλήσει ο δήμαρχος Λεμεσού κ. Ανδρέας Χρίστου, ο πρόεδρος της ΕΤΑΛ κ. Τώνης Αντωνίου, ενώ θα γίνει και παρουσίαση της Λεμεσού ως προορισμός για γάμους και ταξίδια μέλιτος. Θα ακολουθήσει αναπαράσταση Κυπριακού Γάμου, παραδοσιακό κέρασμα και άλλες εκπλήξεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top