Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air France KLM αναλαμβάνει την εμπορική αντιπροσώπευση της Transavia στην Ελλάδα

Θοδωρής Κουμέλης - 13 Μάιος 2015, 09:20

Η Transavia λειτουργεί σε στενή συνεργασία με τον όμιλο Air France KLM, προσφέροντας πτήσεις κοινού κωδικού με την KLM για τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο προς Άμστερνταμ.


Από τις 11 Μαΐου η Transavia θα εκπροσωπείται εμπορικά από τον όμιλο Air France KLM στην Ελλάδα, εμπλουτίζοντας τις διαθέσιμες προτάσεις προς τους πελάτες του στην ελληνική αγορά.
   
H Transavia είναι μία εταιρεία χαμηλού κόστους, μέλος του ομίλου Air France KLM, η οποία λειτουργεί τα τελευταία 50 χρόνια, προσφέροντας πτήσεις από την Ολλανδία και τη Γαλλία σε ευρωπαϊκούς προορισμούς. Στην Ελλάδα πετά από 11 αεροδρόμια, μεταφέροντας περίπου 589.000 ετησίως.
 
Αυτό το καλοκαίρι η Transavia ξεκινά ένα νέο δρομολόγιο από την Θεσσαλονίκη προς το αεροδρόμιο Paris Orly. Η εταιρεία θα εκτελεί το δρομολόγιο τρεις φορές την εβδομάδα, ξεκινώντας από τις 5 Μαΐου.

Ο σύγχρονος στόλος της εταιρείας αποτελείται από 45 Boeing 737 μίας μόνο καμπίνας και νέα καθίσματα οικολογικού δέρματος. Οι πτήσεις της Transavia διανέμονται μέσω διαφόρων διαύλων πωλήσεων, όπως Amadeus, Galileo (Travelport) και Sabre, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας transavia.com. Η Transavia προσφέρει ελκυστικές τιμές και τη δυνατότητα  αγοράς συμπληρωματικών υπηρεσιών.

Η Transavia λειτουργεί σε στενή συνεργασία με τον όμιλο Air France KLM, προσφέροντας πτήσεις κοινού κωδικού με την KLM για τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο προς Άμστερνταμ, προκειμένου οι επιβάτες να συνδέονται με το δίκτυο της KLM. Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα στους επιβάτες να κερδίσουν και να χρησιμοποιήσουν Flying Blue μίλια σε όλες τις πτήσεις της Transavia.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top