Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsGrecka Panorama, 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα στην Πολωνία
Εκθέσεις

Grecka Panorama, 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα στην Πολωνία

Από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιείται η 1 Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα, Grecka Panorama, στο Torwar Arena, Βαρσοβία. Η Ελλάδα αποτελεί από τους πρώτους προορισμούς για τους Πολωνούς και για την περίοδο 2014 οι Πολωνοί επισκέπτες στη χώρα μας έφθασαν τους 588.000.

Το ιδιαίτερα επιτυχημένο μοντέλο της έκθεσης Grekland Panorama στη Στοκχόλμη, από την εταιρεία North Events, μεταφέρεται τώρα και στην Πολωνία, μία από τις σημαντικότερες και πολλά υποσχόμενες ανερχόμενες αγορές της Ευρώπης για την Ελλάδα.

Σε συνέχεια των δύο επιτυχημένων εκθέσεων Grekland Panorama το 2014 και 2015 που διοργάνωσε η North Events στην καρδιά της Σκανδιναβίας και ύστερα από προσεκτική διερεύνηση των συνθηκών και των προοπτικών της πολωνικής αγοράς, η North Events οργανώνει την 1η Έκθεση Τουρισμού αποκλειστικά για την Ελλάδα, την Grecka Panorama.

Η Grecka Panorama θα πραγματοποιηθεί στο TORWAR Arena, στην πρωτεύουσα της χώρας, τη Βαρσοβία, τις ημερομηνίες 11-13 Δεκεμβρίου 2015, και αποτελεί την πρώτη και μοναδική έκθεση για την προώθηση της Ελλάδας, του τουρισμού, της γαστρονομίας και των προϊόντων της στην Πολωνία.

Το Torwar Arena είναι ο μεγαλύτερος χώρος εκθέσεων και εκδηλώσεων της πρωτεύουσας και έχει φιλοξενήσει τις περισσότερες διεθνείς διοργανώσεις, από ευρωπαϊκά αθλητικά γεγονότα έως συναυλίες και διεθνείς εκθέσεις. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση για το κοινό με άριστο δίκτυο συγκοινωνίας για τους επισκέπτες.

Η Ελλάδα αποτελεί από τους πρώτους προορισμούς για τους Πολωνούς, και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των Tour Operators για την περίοδο 2014 οι Πολωνοί επισκέπτες στη χώρα μας έφθασαν τους 588.000. Σε μία αγορά 40 εκατομμυρίων και καθότι η σταθερή οικονομική ανάπτυξη της χώρας προδιαθέτει μία μεγάλη αύξηση τουρισμού τα επόμενα έτη, είναι σημαντική η εδραίωση και η ενδυνάμωση της ελληνικής παρουσίας. Ανταγωνιστικοί προορισμοί όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Τυνησία κα. προσδοκούν σε μία αύξηση του μεριδίου της αγοράς τους στην Πολωνία και λαμβάνουν υπόψη την κοινωνικό-οικονομική αυτή άνοδο της μεσαίας αστικής τάξης.

Η έκθεση Grecka Panorama έχει τη στήριξη και συμμετοχή όλων των μεγαλύτερων tour operators της Πολωνίας (Grecos, Rainbow Tours, TUI, Neckermann, ITAKA και Mouzenidis Travel).

Η North Events έχοντας επενδύσει στρατηγικά στην αγορά της Πολωνίας, έχει έρθει σε συνεργασία με την PZOT –την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, και αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία μέλος του δικτύου της με στόχο την ενημέρωση και παρακολούθηση της αγοράς.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”.

Ήδη, τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς προορισμών από πολλές περιοχές της χώρας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Grecka Panorama και έχουν σπεύσει να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024