Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Εορταστική εβδομάδα '40 χρόνια Creta Maris'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Μάιος 2015, 16:33

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής εβδομάδας, το Creta Maris, μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων, διέδωσε όχι μόνο τη δική του ιστορία, αλλά και την ιστορία και τις παραδόσεις της Κρήτης.


Από την Παρασκευή 1 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαΐου, το Creta Maris γιόρτασε τη 40στη επέτειο λειτουργίας του. Με καλεσμένους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, την οικογένεια Μεταξά και φυσικά φίλους και συνεργάτες, το ξενοδοχείο ολοκλήρωσε με επιτυχία μία εβδομάδα εκδηλώσεων.

Το εορταστικό πρόγραμμα περιελάμβανε τέχνη, εκθέσεις, συναυλίες, πάρτι, αλλά και παράδοση. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής εβδομάδας, το Creta Maris, μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων, διέδωσε όχι μόνο τη δική του ιστορία, αλλά και την ιστορία και τις παραδόσεις της Κρήτης. Για άλλη μια φορά στήριξε αυτούς που το έχουν ανάγκη, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου διημέρου Τέχνης, κατά το οποίο δημιουργήθηκαν και πουλήθηκαν περισσότερα από 60 έργα τέχνης, ενώ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν πρόκειται να δοθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα”. Συνεχίζοντας, διέδωσε τον πολιτισμό της Κρήτης, διοργανώνοντας συναυλίες όπως αυτές του Λυκείου Ελληνίδων και αδελφών Στρατάκη, αλλά και του Συνόλου Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης. Τέλος, έσβησε τα κεράκια της τούρτας του κατά τη διάρκεια ενός μοναδικού Gala Dinner, στο οποίο περισσότεροι από 800 καλεσμένοι απόλαυσαν κρητική και ελληνική κουζίνα.  

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top