Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΙκανοποιημένοι οι Ρώσοι διοργανωτές ταξιδιών γάμου που επισκέφθηκαν τη Λεμεσό
Κύπρος

Ικανοποιημένοι οι Ρώσοι διοργανωτές ταξιδιών γάμου που επισκέφθηκαν τη Λεμεσό

Κατά τις εκδηλώσεις έγινε οπτικογράφηση και φωτογράφηση από Ρώσους επαγγελματίες και το υλικό θα αξιοποιηθεί στα πλαίσια της προσπάθειας της Elpida Media για προσέλκυση γάμων στην Κύπρο από Ρωσία, Ουκρανία και Μολδαβία.

Τριάντα διοργανωτές γάμων από Ρωσία, Ουκρανία και Μολδαβία, οι οποίοι προσκλήθηκαν πρόσφατα στην Κύπρο από την εταιρεία Elpida Media, αναχώρησαν για την πατρίδα τους, ύστερα από τη φιλοξενία από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού και το Δήμο Λεμεσού.

Οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στο Ιστορικό Αρχείο / Μουσείο (πρώην Οικία Έπαρχου) και ξεκίνησαν με παρουσίαση της Λεμεσού ως προορισμός για ταξίδια γάμων και μέλιτος. Ακολούθησε επίδειξη μόδας στους κήπους του Μουσείου με νυμφικά και κοστούμια. Κατά την επίδειξη οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν κυπριακό κρασί και εδέσματα (platters με σιουσιούκο, παστά φρούτα και ξυρούς καρπούς).

Για μια “γεύση” παράδοσης έγινε στον εξωτερικό χώρο επίδειξη κυπριακού γάμου από 20μελές μουσικοχορευτικό συγκρότημα.

Για την αναχώρησή τους προς τη Μαρίνα Λεμεσού και την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου όπου γευμάτισαν, επιβιβάστηκαν σε δέκα κλασικά αυτοκίνητα από το Μουσείο Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων ένα Citroen Avant, ένα Overland Willis καμπριολέ, ένα λευκό Hamber Hawk, μια Rolls Roys, μια Jaguar και ένα κόκκινο VW beetle καμπριολέ.

Μαζί με τους διοργανωτές γάμων βρισκόταν και ο διάσημος σχεδιαστής από τις Ηνωμένες Πολιτείες Edgar Zamora, ιδρυτής της Revelry Event Designers, ο οποίος θεωρείται ότι με τις διακοσμήσεις εκδηλώσεων που επιμελείται επηρεάζει και δημιουργεί νέες τάσεις. Αξιοσημείωτη ήταν επίσης η παρουσία της Oksana Flanagan, συγγραφέως του βιβλίου “Your Royal Wedding: Decor to Inspire” και ιδιοκτήτριας του αμερικανικού γραφείου Your Royal Wedding, η οποία είναι έντονα δραστηριοποιημένη στον τομέα της ανάπτυξης της ρωσικής αγοράς γάμων υψηλών προδιαγραφών.

Κατά τις εκδηλώσεις έγινε οπτικογράφηση και φωτογράφηση από Ρώσους επαγγελματίες και το υλικό θα αξιοποιηθεί στα πλαίσια της προσπάθειας τηςElpida Media για προσέλκυση γάμων στην Κύπρο από Ρωσία, Ουκρανία και Μολδαβία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024