Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

Σημαντικές διακρίσεις για τη Celestyal Cruises στα φετινά HR Community Awards

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Μάιος 2015, 11:24

Η Celestyal Cruises, παραμένοντας πιστή στις καινοτόμες πρακτικές στη διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού, απέσπασε πέντε βραβεία στα HR Community Awards, στο πλαίσιο του HR Community Conference & Awards 2015.


Σε μια εποχή που είναι έκδηλη η ανάγκη για εκσυγχρονισμό με καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές λόγω και της δύσκολης συγκυρίας που εργαζόμενοι και επιχειρήσεις βιώνουν, η Celestyal Cruises κερδίζει το στοίχημα και επιβραβεύεται. Στις 14 Μαΐου, στο πλαίσιο του HR Community Conference & Awards 2015, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των HR Community Awards, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με στόχο την επιβράβευση αξιόλογων πρακτικών στον τομέα της διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού.


Ο κ. Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά δίνει το βραβείο Διαχείρισης Αλλαγών στην κα Ταλίν Τσαλικιάν, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Celestyal Cruises.


Η Celestyal Cruises, σε σύνολο είκοσι οκτώ βραβείων, απέσπασε πέντε Silver Awards, τις ανώτατες βραβεύσεις των κατηγοριών, καθώς δεν συγκέντρωσαν άλλες υποψηφιότητες χρυσό βραβείο και πιο συγκεκριμένα στις κατηγορίες “Διαχείρισης Αλλαγών”, “Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης”, “Πολιτικής Κινήτρων και Παροχών», “Διαχείρισης Απόδοσης & Αμοιβών”, αλλά και της κατηγορίας “Καλύτερου Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού”.


Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (από αριστερά προς τα δεξιά): Μαρία Γεωργαλά, Κοινωνιολόγος - σύμβουλος Σταδιοδρομίας, DEA Επικοινωνίας & Πληροφορίας-GCDF, Φρόσω Ζαρουλέα, διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, Celestyal Cruises και κα Ταλίν Τσαλικιάν, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Celestyal Cruises.


Η κα Ταλίν Τσαλικιάν, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Celestyal Cruises δήλωσε σχετικά: “Οι διακρίσεις αυτές είναι σημαντικές για την Celestyal Cruises και αποτελούν μια επιβράβευση για τη μέχρι τώρα πορεία της αλλά και την κινητήριο δύναμη για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Τα εύσημα για την επιτυχία της Celestyal Cruises δίνονται στην εκπληκτική ομάδα του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, που προσπαθεί κάθε φορά να προσφέρει το καλύτερο δυνατό τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και στο εσωτερικό της εταιρείας”.Φωτογραφία από την απονομή του Βραβείου Καλύτερου Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού (από δεξιά προς τα αριστερά): Ειρήνη Αποστόλου HR Officer, Celestyal Cruises, Βάσω Αναγνώστου, διευύνουσα σύμβουλος και γενική διευθύντρια, Epsilon Net, Ταλίν Τσαλικιάν, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Celestyal Cruises, Κατερίνα Τζιμογιάννη HR Assistant, Celestyal Cruises, Γιώτα Καράτση HR Supervisor, Celestyal Cruises και Μαρία Στυλιανού HR Assistant, Celestyal Cruises.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top