Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Εκπαιδευτική ημερίδα και εκδρομή για τους επαγγελματίες του τουρισμού από την ΕΤΑΛ

Τατιάνα Ρόκου - 25 Μάιος 2015, 10:58

'Γνωρίστε την Κύπρο. Γνωρίστε τη Λεμεσό' ήταν ο τίτλος ημερίδας που διοργάνωσε η ΕΤΑΛ, για τα μέλη του προσωπικού πρώτης γραμμής σε ξενοδοχεία της περιφέρειας Λεμεσού, με στόχο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα τη Λεμεσό από πλευράς ιστορίας, πολιτισμού, κουλτούρας και αξιοθέατων.


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ) με την υποστήριξη του ΚΟΤ, διοργάνωσε την Τετάρτη, 20 Μαΐου ημερίδα για τους επαγγελματίες του τουρισμού στην περιφέρεια Λεμεσού, με θέμα “Γνωρίστε την Κύπρο. Γνωρίστε τη Λεμεσό”. Την ημερίδα ακολούθησε εκδρομή την επόμενη μέρα στα σημεία αναφοράς της περιφέρειας Λεμεσού, με συνοδεία έμπειρης ξεναγού.Το σεμινάριο και η εκδρομή απευθυνόταν σε μέλη του προσωπικού πρώτης γραμμής σε ξενοδοχεία της περιφέρειας Λεμεσού, με στόχο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα την Κύπρο και ιδιαίτερα τη Λεμεσό από πλευράς ιστορίας, πολιτισμού, κουλτούρας και αξιοθέατων. Με την αποπεράτωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες

  • Έχουν αποκτήσει βελτιωμένες γνώσεις που μπορούν να μεταδώσουν στους πελάτες και επισκέπτες των ξενοδοχείων τους για την ιστορία, πολιτισμό, κουλτούρα και αξιοθέατα της πατρίδας μας.
  • Έχουν αποκτήσει ικανότητες πιο σωστής και ολοκληρωμένης προβολής της Λεμεσού και της Κύπρου.
  • Είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν καλύτερα και να απαντήσουν σε γενικές αλλά και ειδικές ερωτήσεις των πελατών τους.
  • Έχουν στη διάθεση τους ηλεκτρονικές πηγές για πληροφορίες που θα εμπλουτίσουν την τουριστική εμπειρία του πελάτη.Η επιμόρφωση προσωπικού πρώτης γραμμής έγινε στα πλαίσια των προσπαθειών της ΕΤΑΛ για αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών στον τουριστικό τομέα. Την εκπαίδευση διενέργησε το εκπαιδευτικό κέντρο Innovative Hospitality Education.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top