Τελευταία νέα
Αεροπορικές Συμμαχίες

Απογειώνεται η Οneworld

Oneworld

Νέα αεροπορική συμμαχία με συμμετοχή των American Airlines, British Airways, Canadian Airlines, Cathay Pacific Airways, και Qantas Airways.

Ξεκινάει η συμμαχία Oneworld μεταξύ των αεροπορικών γραμμών American Airlines, British Airways, Canadian Airlines, Cathay Pacific Airways, και Qantas Airways.

Οι πέντε αυτές εταιρίες εφαρμόζουν ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών σχεδιασμένες με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στα 174 εκατ. των επιβατών που τις προτιμούν κάθε χρόνο.

Οι εταιρίες αυτές καλύπτουν συνολικά 632 προορισμούς σε ολόκληρο το χρόνο.

Τα πλεονεκτήματα για τους επιβάτες των πέντε εταιριών είναι πολλά. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν τα εξής:

  • Σύνδεση των προγραμμάτων Συχνών Επιβατών (Frequent Flyer Programmes). Έτσι τα μέλη των προγραμμάτων αυτών θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια όταν ταξιδεύουν με οποιαδήποτε από τις πέντε εταιρίες.
    Οι κάρτες των προγραμμάτων αυτών θα αποκτήσουν και έναν κοινό κωδικό αναγνώρισης με τα χρώματα ζαφειριού, σμαραγδιού, και ρουμπινιού για την πιο άμεση αναγνώριση των μελών.
  • Ελεύθερη πρόσβαση των μελών σε κάθε μια από τις 200 και πλέον ειδικές αίθουσες αναμονής των πέντε εταιριών σε αεροδρόμια σε ολόκληρο τον κόσμο, ανεξαρτήτως από το με ποια από τις πέντε εταιρίες ταξιδεύουν.

Το πρόγραμμα επικοινωνίας των καινοτομιών αυτών θα απευθυνθεί και στους 220.000 εργαζόμενους στις πέντε εταιρίες, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευση τους για να είναι σε θέση να προσφέρουν τις νέες υπηρεσίες.

Ακόμα πιο πολύπλοκη είναι η διαδικασία σύνδεσης των συστημάτων πληροφορικής των πέντε εταιριών, καθώς και η διεργασία ανάπτυξη τους. Εξίσου χρονοβόρα είναι η παραγωγή και τοποθέτηση χιλιάδων αντικειμένων με το λογότυπο Oneworld, από πινακίδες ως επιστολόχαρτα.

Ταυτόχρονα, τα 1.500 αεροσκάφη του δικτύου θα αποκτήσουν το λογότυπο του δικτύου Oneworld.

Η Finnair, η οποία συνδέθηκε με την Oneworld μετά από την αρχική ανακοίνωση των πέντε εταιριών στις 21 Σεπτεμβρίου, θα αποτελέσει ισότιμο μέλος της συμμαχίας αργότερα, όταν ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης προσωπικού και την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων τεχνικών προετοιμασιών.

Τέλος, σημειώνουμε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις με άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρίες που επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο της Oneworld.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024