Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπαφές της Έλενας Κουντουρά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για θέματα τουρισμού
Τουριστική πολιτική

Επαφές της Έλενας Κουντουρά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για θέματα τουρισμού

Κατά την παραμονή της στα ΗΑΕ, η αναπληρώτρια υπουργός θα συναντηθεί στο Ντουμπάι, μεταξύ άλλων, με τον υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για θέματα επενδύσεων Η.Ε. Mrs Reem Al Hashemi, τον γενικό διευθυντή της Αρχής Προώθησης Τουρισμού Η.Ε. Mr Hilal Al Marri και τον πρόεδρο της Emirates Airlines Η.Η. Sheikh Ahmed bin Saaed Al Mektoum.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκεται η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, με στόχο την προβολή του ελληνικού τουρισμού και την προσέλκυση επενδύσεων.

Κατά την παραμονή της εκεί η αναπληρώτρια υπουργός θα συναντηθεί στο Ντουμπάι, με την υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για θέματα επενδύσεων Η.Ε. Reem Al Hashemi, τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Ντουμπάι Hamad Buamim, τον γενικό διευθυντή της Αρχής Προώθησης Τουρισμού Η.Ε. Hilal Al Marri, τον πρόεδρο της Emirates Airlines Η.Η. Sheikh Ahmed bin Saaed Al Mektoum και τον πρόεδρο του ΔΣ της Investment Corporation of Dubai Mohamed al Shaibani.


Η κα Έλενα Κουντουρά με τον πρόεδρο της Emirates Airlines Η.Η. Sheikh Ahmed bin Saaed Al Mektoum.

Στο Άμπου Ντάμπι η κα Κουντουρά θα συναντηθεί με τον υπουργό Πολιτισμού, Νεότητας και πρόεδρο του Συμβουλίου Πολιτισμού και Αρχαιοτήτων Η.Η. Sheikh Nahyan bin Mubarak Al Nahyan, τον πρόεδρο της Αρχής Τουρισμού και Πολιτισμού του Αμπού Ντάμπι Η.Η. Sheikh Sultan bin Tahnoon Al Nahyan και την ηγεσία της Etihad Airways.

Στη φωτογραφία, η αναπληρώτρια υπουργός με τον διοικητή της ΥΠΑ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024