Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Λιμένες

Ο ΟΛΠ ΑΕ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δύο μεγάλα έργα

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Ιούνιος 2015, 12:11

Στα πλαίσια εφαρμογής του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης PERS, ο ΟΛΠ ΑΕ έχει αναπτύξει και εφαρμόζει συγκεκριμένη περιβαλλοντική πολιτική και βρίσκεται σε μια διαρκή καταγραφή των περιβαλλοντικών παραμέτρων που συσχετίζονται με τις δραστηριότητες του.


Ο ΟΛΠ ΑΕ, ο οποίος έχει αναγνωρισθεί ως Οικολογικό Λιμάνι (ECOPORT) από την ESPO με πιστοποίηση PERS από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας περιβάλλοντος σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα ISO 9001:2008 και ISO 14001: 2004 στον τομέα εξυπηρέτησης κρουαζιέρας, τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μαζί με άλλες παρεμβάσεις και με δύο σημαντικά περιβαλλοντικά έργα:
 
Ι. Την εγκατάσταση και λειτουργία Φωτοβολταϊκού Πάρκου ισχύος 430 kwp στο εμπορικό λιμάνι Ν. Ικονίου, μήκους 1100 μ., το οποίο αποτελείται από 1436 πλαίσια 300 wp, απόλυτα συμβατό με το περιβάλλον και τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ενεργειακής Πολιτικής. 
II. Ανέλκυση και απόσυρση 76 εγκαταλειμμένων και ημιβυθισμένων πλοίων στην περιοχή Ικονίου/Περάματος, έτσι ώστε και η περιοχή αισθητικά να αναβαθμισθεί και ο θαλάσσιος χώρος περιβαλλοντικά να βελτιωθεί.


 
Στα πλαίσια εφαρμογής του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης PERS, ο ΟΛΠ ΑΕ έχει αναπτύξει και εφαρμόζει συγκεκριμένη περιβαλλοντική πολιτική και βρίσκεται σε μια διαρκή καταγραφή των περιβαλλοντικών παραμέτρων που συσχετίζονται με τις δραστηριότητες του, ενώ παράλληλα αποσκοπεί στη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής του απόδοσης, ακολουθώντας τα Ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα και στοχεύοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση των φυσικών πόρων για τις επόμενες γενιές.


 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top