Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Incentive group 300 στελεχών της κινέζικης εταιρείας ProHealth στην Ελλάδα

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Ιούνιος 2015, 13:18

Το incentive γκρουπ της κινέζικης εταιρείας ProHealth θα επισκεφθεί την Ελλάδα τον προσεχή Σεπτέμβριο με διαμονή σε Αθήνα, Σαντορίνη και επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία.


Η κινεζική εταιρεία προϊόντων υγείας και ομορφιάς ProHealth επέλεξε την Ελλάδα ως προορισμό για το incentive ταξίδι 300 στελεχών της τον προσεχή Σεπτέμβριο.
 
Ο κ. Γιάννης Πλεξουσάκης, προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας πραγματοποίησε δυο επισκέψεις στα γραφεία της ProHealth τον περασμένο Μάρτιο με ισάριθμες παρουσιάσεις για τον προορισμό Ελλάδα, οι οποίες συνέβαλαν στην τελική απόφαση της εταιρείας για επιλογή της Ελλάδας ως προορισμός του εν λόγω incentive γκρουπ. Το γκρουπ θα επισκεφθεί την Ελλάδα τον προσεχή Σεπτέμβριο με διαμονή σε Αθήνα, Σαντορίνη και επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία.
 
Την περασμένη Τρίτη 2 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στα γραφεία της εταιρείας, όπου ανακοινώθηκαν οι δυο προορισμοί (Ελλάδα και Γαλλία) για τα ταξίδια incentive της εταιρείας για το τρέχον έτος. Στην εκδήλωση, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε τελετή υπογραφής συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ της ProHealth και του ταξιδιωτικού πρακτορείου Hua Yuan, το οποίο θα αναλάβει την οργάνωση των εν λόγω ταξιδιών, παρευρέθησαν ο κ. Jason Li, CEO της ProHealth, o κ. Guo Dongjie, CEO του Hua Yuan, ο προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας και ο προϊστάμενος Γραφείου Τουρισμού Γαλλίας.
 
Σημειώνεται πως η εν λόγω εταιρεία, πέρα από την Ελλάδα, θα αποστείλει γκρουπ 3.000 υπαλλήλων της στο Παρίσι.
 
Κατά τις επαφές του κ. Πλεξουσάκη με τον κ. Jason Li, CEO της ProHealth, συζητήθηκε η προοπτική επιλογής της Ελλάδας ως προορισμός του incentive γκρουπ των 3.000 υπαλλήλων της κινεζικής εταιρείας τον επόμενο χρόνο.
 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top