Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Παρουσίαση των νέων πτήσεων της Transavia στα τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Ιούνιος 2015, 10:03

Η Transavia εκτελεί ήδη το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Παρίσι τρεις φορές την εβδομάδα από τις 5 Μαΐου. Επίσης, προσφέρει έξι πτήσεις την εβδομάδα κατά τη διάρκεια όλης της καλοκαιρινής περιόδου από Θεσσαλονίκη προς Άμστερνταμ.


Τις νέες πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Παρίσι παρουσίασε η εταιρεία Transavia στις 4 Ιουνίου στα τουριστικά γραφεία και τους συνεργάτες της στη Βόρεια Ελλάδα. Η παρουσίαση έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που οργανώθηκε σε συνεργασία με την Travelport και στόχο είχε να ενημερώσει τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου σχετικά με τις δυνατότητες που δίνει η Transavia στους επιβάτες της Βόρειας Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία εκτελεί ήδη το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Παρίσι τρεις φορές την εβδομάδα από τις 5 Μαΐου. Επίσης, προσφέρει έξι πτήσεις την εβδομάδα κατά τη διάρκεια όλης της καλοκαιρινής περιόδου από Θεσσαλονίκη προς Άμστερνταμ και με πτήσεις κοινού κωδικού με την KLM για συνδέσεις προς άλλες πόλεις της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και πολλούς ασιατικούς προορισμούς.

H Transavia, η εταιρία χαμηλού κόστους, μέλος του Ομίλου Air France KLM, προσφέρει προγραμματισμένες και charter πτήσεις προς καλοκαιρινούς και χειμερινούς προορισμούς διακοπών, κυρίως στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο από τους σταθμούς μετάβασης (hubs) του Παρισιού και του Άμστερνταμ. Οι επιβάτες που πετούν με Transavia έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν και να χρησιμοποιήσουν Flying Blue μίλια σε όλες τις πτήσεις της εταιρείας.

Θεωρώντας ιδιαίτερα σημαντικό τον σταθμό της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία πρόκειται να διατηρήσει κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Άμστερνταμ, προσφέροντας τρεις πτήσεις την εβδομάδα.

Οι πτήσεις της Transavia διανέμονται μέσω συστημάτων κρατήσεων όπως Amadeus, Galileo (Travelport) και Sabre, ενώ ήδη από τις 11 Μαΐου εκπροσωπείται εμπορικά από τον Όμιλο Air France KLM στην Ελλάδα.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top