Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠαραίτηση του Γ. Ανωμερίτη από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ ΑΕ
Λιμένες

Παραίτηση του Γ. Ανωμερίτη από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ ΑΕ

Ο κ. Ανωμερίτης σημειώνει στην επιστολή παραίτησής του ότι, εάν η Κυβέρνηση εμμένει στην πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών του ΟΛΠ ΑΕ σε ιδιώτες, τότε δεν προτίθεται να παραμεινει στις θέσεις που σήμερα κατέχει.

Μετά από μακρά θητεία, όπως ήδη είχε ανακοινώσει από τον Φεβρουάριο 2015, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ κ. Γιώργος Ανωμερίτης, μετά από συνάντηση συνεργασίας που είχε με τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Θ. Δρίτσα, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ ΑΕ, η οποία θα γίνει μετά την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015.

Στην επιστολή παραίτησής του αναφέρει ότι “οι θέσεις μου για τη λιμενική βιομηχανία και τον ΟΛΠ ΑΕ είναι αμετάβλητες, αφού μόνο αυτές διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον, τους εργαζόμενους στα λιμάνια και οδηγούν σε δρόμους ανάπτυξης τον τόπο” και καταλήγει ότι εάν η Κυβέρνηση εμμένει στην πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών του ΟΛΠ ΑΕ σε ιδιώτες, τότε δεν προτίθεται να παραμείνει στις θέσεις που σήμερα κατέχει.

Ο κ. Ανωμερίτης θα έχει επίσης συνάντηση συνεργασίας αύριο, Πέμπτη 11 Ιουνίου και με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, για τα θέματα διαδοχής της παρούσας διοίκησης, καθώς και για τα θέματα ημερησίας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης.

ΟΛΠ ΑΕ – Επιστολή παραίτησης Γ. Ανωμερίτη

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024