Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΞεκίνησε την λειτουργία του το Sofitel Athens Airport

Ξεκίνησε την λειτουργία του το Sofitel Athens Airport

Άνοιξε τις πύλες του το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Sofitel Athens Airport το οποίο είναι το 150ο ξενοδοχείο της ομώνυμης διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων. Το Sofitel Athens Airport βρίσκεται μόλις λίγα βήματα […]

Άνοιξε τις πύλες του το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Sofitel Athens Airport<.> το οποίο είναι το 150ο ξενοδοχείο<...> της ομώνυμης διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων.

Το Sofitel Athens Airport βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από τον χώρο αφίξεων του νέου Διεθνή Αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος". Η στρατηγική του θέση σε μια ανερχόμενη περιοχή της Αττικής με έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον καθιστά το ξενοδοχείο πόλο έλξης επιχειρηματικών και άλλων δραστηριοτήτων.

Το Sofitel Athens Airport με 345 δωμάτια -13 σουίτες- είναι το πρώτο ξενοδοχείο πέντε αστέρων που κτίζεται στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας μετά από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια και θα είναι το μοναδικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο χώρο του νέου αεροδρομίου τουλάχιστον για την επόμενη πενταετία.

Το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε από την κατασκευαστική εταιρία ΑΛΤΕ ΑΤΕ και η συνολική επένδυση ανήλθε σε 38 εκατομμύρια ευρώ και διαθέτει 9 συνεδριακούς χώρους από 19 μέχρι 600 τετραγωνικά μέτρα, χώρο συνεδριάσεων (Board Meeting Room), ένα ball room, δύο ορόφους executive με ειδικό χώρο υποδοχής (check-in), δύο μπαρ και δύο εστιατόρια μεσογειακής και διεθνούς gourmet κουζίνας με επικεφαλής τον διεθνούς φήμης Γάλλο chef Marc Morel.

Η αλυσίδα Sofitel διαθέτει 11 ξενοδοχεία αεροδρομίου σε όλον τον κόσμο έχοντας παρουσία σε μεγάλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια όπως το Παρίσι, η Τουλούζη, η Λυών, οι Βρυξέλλες, η Μαδρίτη, και η Βιέννη, όπως επίσης σε και σε αμερικανικά αεροδρόμια όπως το Μαϊάμι, το Χιούστον, το Σικάγο, και η Μινεάπολη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024