Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Grecotel υποδέχεται στο Ρέθυμνο κορυφαίους έλληνες πράκτορες

Η Grecotel υποδέχεται στο Ρέθυμνο κορυφαίους έλληνες πράκτορες

Εκπαιδευτικό ταξίδι πραγματοποίησαν πρόσφατα στο Ρέθυμνο της Κρήτης κορυφαία στελέχη των κυριότερων τουριστικών γραφείων των Αθηνών. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η άμεση γνωριμία με το ξενοδοχειακό προϊόν της Grecotel. Ειδικότερα […]

Εκπαιδευτικό ταξίδι πραγματοποίησαν πρόσφατα στο Ρέθυμνο της Κρήτης κορυφαία στελέχη των κυριότερων τουριστικών γραφείων<...> των Αθηνών. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η άμεση γνωριμία με το ξενοδοχειακό προϊόν της Grecotel<.>.

Ειδικότερα σημαντικά στελέχη πωλήσεων της ελληνικής αγοράς από τα πρακτορεία: TUI Hellas, Travel Plan, Ginis, Horizon και Balakakis πέταξαν με την Aegean Airlines στο Ηράκλειο. Στο Ρέθυμνο μεταφέρθηκαν με πούλμαν της TUI Hellas και γνώρισαν τις ομορφιές της βενετσιάνικης καστροπολιτείας, περπατώντας στα λιθόστρωτα δρομάκια της παλαιάς πόλης.

Επίσης ξεναγήθηκαν στα πολυτελή ξενοδοχεία Rithymna Beach, Creta Palace και El Greco της αλυσίδας Grecotel, γνωρίζοντας από κοντά όλους τους τύπους δωματίων, τις σουίτες, τις βίλες με τις ιδιωτικές πισίνες, τους μοντέρνους συνεδριακούς χώρους και τις Grecoland, τα χωριά μινιατούρες για τα παιδιά.

Γεύμα παρατέθηκε στην παραδοσιακή φάρμα της Grecotel με προϊόντα προερχόμενα από βιολογικές καλλιέργειες και ιδιωτική εκτροφή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024