Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΔιάκριση των εταιρειών του Ομίλου Lufthansa σε πέντε κατηγορίες στα World Airline Awards
Αεροπορικές εταιρείες

Διάκριση των εταιρειών του Ομίλου Lufthansa σε πέντε κατηγορίες στα World Airline Awards

Η Austrian Airlines και η Lufthansa διακρίθηκαν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν εν πτήσει, αλλά και στο έδαφος.

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa κέρδισαν και φέτος σειρά βραβείων στα World Airline Awards. Τα βραβεία βασίζονται στα αποτελέσματα της μεγαλύτερης έρευνας ικανοποίησης πελατών στον αεροπορικό κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο από τη Skytrax. Πάνω από 18 εκατ. επιβάτες από περισσότερες από 160 χώρες αξιολογούν περίπου 200 αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Η Austrian Airlines κατέκτησε την πρώτη θέση για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο έδαφος αλλά και στον αέρα, στην κατηγορία “Best Airline Staff in Europe”. Η αεροπορική εταιρεία έλαβε επίσης την πρώτη θέση στην κατηγορία “Best Business Class Onboard Catering”. Αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης ήταν κατά κύριο λόγο η ποικιλία πιάτων στην Business Class στις διηπειρωτικές πτήσεις, με τα βραβευμένα μενού από την DO&CO, τη βιεννέζικη υπηρεσία καφέ και chefs εν πτήσει.

Η Lufthansa έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία τρία χρόνια επενδύσεις αξίας 3 δισεκατομμυρίων ευρώ σε εξοπλισμό καμπινών και αιθουσών αναμονής καθώς και σε υπηρεσίες, επενδύσεις που πλέον έχουν αποδώσει. Η αεροπορική εταιρεία κέρδισε κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων στο Le Bourget κοντά στο Παρίσι στις κατηγορίες “Best Airline Transatlantic”, “World’s Best First Class Airline Lounge” και “Best Airline in Western Europe”. Η Lufthansa αυτή την περίοδο εξοπλίζει περισσότερα από 100 αεροσκάφη του διηπειρωτικού της στόλου με τη μοναδική First Class, τη νέα Business Class και την Premium Economy Class. Επιπλέον, η Lufthansa τώρα προσφέρει την ευρυζωνική υπηρεσία internet FlyNet σε όλες τις διηπειρωτικές πτήσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024