Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήDigital story tellers από όλον τον κόσμο παρουσιάζουν την Ίο
Προβολή προορισμού

Digital story tellers από όλον τον κόσμο παρουσιάζουν την Ίο

Μια νέα πρόταση για τον τουρισμό από την LuxurIOs Island Experience, σε συνεργασία με την Travel Concept Solution και την υποστήριξη του ΕΟΤ. Το project θα διαρκέσει από 1η έως 31 Ιουλίου.

Στο νησί του Ομήρου, στο κέντρο των Κυκλάδων, την Ίο, ξεκινά ένα ταξίδι από την Ελλάδα για όλο τον κόσμο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Youtubers, videographers, vloggers ζουν στην Ίο, εξερευνούν τις άγνωστες πλευρές της και αφηγούνται με το δικό τους τρόπο τις σύγχρονες ιστορίες του νησιού. Με πρωτοβουλία της LuxurIOs Island Experience, σε συνεργασία με την Travel Concept Solution και την υποστήριξη του ΕΟΤ η Ίος γίνεται πρέσβειρα μιας νέας πρότασης για τον τουρισμό, τον πολιτισμό και το ταξίδι.

Το project θα διαρκέσει από 1η έως 31 Ιουλίου. “Highlight” είναι η εβδομάδα από 18-26, Ιουλίου όπου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το “Travel Massive Island-Ios Unconference”.

The Luxurios Storytelling Project: Από 1η­ έως 31 Ιουλίου και ανά εβδομάδα κορυφαίοι New Media influencers από Ευρώπη, Αμερική και Βραζιλία ζουν στην Ίο απολαμβάνοντας τη φιλοξενία της LuxurΙΟS Island Experience με κοσμοπολίτικη αύρα, γαστρονομία και μοναδικές εμπειρίες στις παρθένες παραλίες του νησιού και special events με διεθνείς DJs στο Pathos Lounge.

Travel Massive island – Ios Unconference, 18-26 Ιουλίου: Ένα καινοτόμο concept με πειραματικό χαρακτήρα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στόχος η συνάντηση και συνεργασία ειδικών, ηγετών και πρωτοπόρων από το διεθνή χώρο του τουρισμού, προκειμένου να δημιουργήσουν και να μοιραστούν ένα θετικό αποτέλεσμα για το νησί της Ίου εξερευνώντας το αειφόρο μέλλον.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024