Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠάνω από 1.300 αθλητές έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Τhe North Face Zagori Mountain Running
Αθλητικός τουρισμός

Πάνω από 1.300 αθλητές έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Τhe North Face Zagori Mountain Running

Η συμμετοχή των αθλητών του εξωτερικού εστιάζεται ήδη σε 13 χώρες. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται συμμετοχές από χώρες, όπως Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Αυστραλία, Αργεντινή, Αγγλία, Γερμανία, Ισραήλ, Ιταλία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία, Πολωνία και Αλβανία.

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος Τhe North Face Zagori Mountain Running ετοιμάζεται να υποδεχτεί για ακόμα μια χρονιά την elite των αθλητών και αθλητριών του ορεινού τρεξίματος. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές θα τρέξουν για να ανακαλύψουν τα όριά τους, στα πανέμορφα μονοπάτια της Τύμφης και του Ζαγορίου, στις 24-26 Ιουλίου 2015.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 1.300 αθλητές έχουν ήδη ανταποκριθεί στο κάλεσμα της διοργάνωσης. Η συμμετοχή στον αγώνα TERA των 80 χλμ., ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι εγγραφές έχουν πλέον “κλείσει” για την συγκεκριμένη διαδρομή. Αντίστοιχα, με γοργούς ρυθμούς κινείται και ο μαραθώνιος των 42 χλμ., όπου πολύ λίγες είναι οι θέσεις που πλέον απομένουν. Η μαζικότερη συμμετοχή σημειώνεται στα 21 χλμ. και 10 χλμ., όπου οι εγγραφές θα συνεχιστούν κανονικά και τον μήνα Ιούλιο.

Η βραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον και τα “βλέμματα” πολλών ξένων αθλητών και αθλητριών. Η συμμετοχή των αθλητών του εξωτερικού εστιάζεται ήδη σε 13 χώρες. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται συμμετοχές από χώρες, όπως Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Αυστραλία, Αργεντινή, Αγγλία, Γερμανία, Ισραήλ, Ιταλία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία, Πολωνία και Αλβανία.

Στην 5η χρονιά της διοργάνωσης, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα μεγάλα ονόματα από τον χώρο του ορεινού τρεξίματος, που δίνουν και φέτος ραντεβού με στόχο την προσωπική τους διάκριση. Στους άντρες περιλαμβάνονται ονόματα όπως αυτά των Θεοδωρακάκου, Καλοφύρη, Giovanelli, Αρκουμάνη, Κωστόπουλου, Στεφανή, Κουρκουρίκη και Διαλεκτού. Αντίστοιχα, στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Καλογήρου, Μπαράτσα, Παπαποστόλου, Μπίκα και Τζιάτζια.

Οι μαγικές διαδρομές που θα διασχίσουν οι συμμετέχοντες φέρουν την προσωπική σφραγίδα της διοργάνωσης. Η εκκίνηση και ο τερματισμός για την διαδρομή των 80 χλμ. θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου, στο Τσεπέλοβο (με θετική υψομετρική διαφορά που υπερβαίνει τα 5.000 μέτρα). Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί η διαδρομή των 42 χλμ., με εκκίνηση τους Κήπους Ζαγορίου και τερματισμό στο Τσεπέλοβο. Την Κυριακή 26 Ιουλίου, η δράση μεταφέρεται και πάλι στους Κήπους για τους αγώνες των 21 χλμ. και 10 χλμ.

Η διοργάνωση του Τhe North Face Zagori Mountain Running δε σταματά να καινοτομεί, καθώς όσοι αθλητές τερματίζουν φέτος τους αγώνες των 80 χλμ. και 42 χλμ. εμπρόθεσμα θα παραλαμβάνουν πέραν του αναμνηστικού μεταλλίου τους, το ειδικό μπλουζάκι finisher που έχει σχεδιάσει η διοργάνωση γι’αυτούς.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο επίσημο κατάστημα του Μέγα Χορηγού της διοργάνωσης, Fifth Element, στα Ιωάννινα, καθώς και στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024