Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH LOT στοχεύει στη μετακίνηση 10 εκατ. επιβατών το χρόνο
Αεροπορικές εταιρείες

H LOT στοχεύει στη μετακίνηση 10 εκατ. επιβατών το χρόνο

Για το 2016, η LOT ανακοίνωσε το άνοιγμα πέντε νέων υπερατλαντικών συνδέσεων, συμπεριλαμβανομένων των προορισμών Ασία-Τόκιο, Σεούλ, Μπανγκόκ και αρκετών ευρωπαϊκών χωρών, ενώ το ερχόμενο φθινόπωρο αναμένονται να ανακοινωθούν επιπλέον προορισμοί.

Στα επόμενα πέντε χρόνια η LOT στοχεύει να ενισχύσει την παρουσία της, διπλασιάζοντας τον αριθμό των επιβατών της σε 10 εκατομμύρια το χρόνο. Σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για τα έτη 2016-2020, προβλέπεται ο διπλασιασμός του στόλου αεροσκαφών και η επέκταση των δραστηριοτήτων στο 60%. Για το 2016, η LOT ανακοίνωσε το άνοιγμα πέντε νέων υπερατλαντικών συνδέσεων, συμπεριλαμβανομένων των προορισμών Ασία-Τόκιο, Σεούλ, Μπανγκόκ και αρκετών ευρωπαϊκών χωρών, ενώ το ερχόμενο φθινόπωρο αναμένονται να ανακοινωθούν επιπλέον προορισμοί. Το πρώτο αυτό βήμα δυναμικής ανάπτυξης στην ιστορία της LOT, αποτελεί και το σημαντικότερο για την ανέλιξη της εταιρείας σε ισχυρό αερομεταφορέα της Νέας Ευρώπης. 
 
Η LOT απλώνει τα φτερά της
Μπανγκόκ, Σεούλ και Τόκιο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας, αυτοί είναι οι τρεις νέοι προορισμοί στο χάρτη ανταποκρίσεων της LOT, των οποίων οι πτήσεις θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται από το 2016. Επιπροσθέτως, 12 ακόμη ευρωπαϊκές ανταποκρίσεις θα διευρύνουν τον κόμβο της Βαρσοβίας, παρέχοντας άνετες και αξιόπιστες ανταποκρίσεις στους επιβάτες πόλεων όπως η Λουμπλιάνα, Ζυρίχη, Κλούζ-Ναπόκα και Νίκαια. Μία πολλά υποσχόμενη αρχή στα πλαίσια επέκτασης των νέων ανταποκρίσεων που ανακοινώθηκαν και αναμένεται να ανακοινωθούν τους ερχόμενους μήνες.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024