Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Εκδήλωση δικτύωσης για τις γυναίκες του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Ιούνιος 2015, 14:54

Σκοπός της εκδήλωσης TCB Women's Network από το Thessaloniki Convention Bureau ήταν τόσο η γνωριμία και η σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, όσο και η ενίσχυση του ρόλου της δυναμικής δράσης των γυναικών στο κλάδο του τουρισμού.


Στα πλαίσια των ενεργειών που υλοποιεί το Γραφείο Προσέλκυσης Συνεδρίων και Επισκεπτών Μητροπολιτικής Περιοχής Θεσσαλονίκης - Thessaloniki Convention Bureau (TCB) σε τοπικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε η εταιρική εκδήλωση, TCB Women’s Network τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στο Rooftop Bar & Restaurant Ursa Minor, του ξενοδοχείου Porto Palace.

Η καινοτόμα αυτή πρωτοβουλία αποτελεί την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες στελέχη του τουρισμού της Θεσσαλονίκης. Σκοπός της εκδήλωσης είναι τόσο η γνωριμία και η σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, όσο και η ενίσχυση του ρόλου της δυναμικής δράσης των γυναικών στο κλάδο του τουρισμού. Το Thessaloniki Convention Bureau ενθαρρύνει και υποστηρίζει τη γυναικεία πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα στον τομέα του τουρισμού.Την επιτυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γυναίκες εκπρόσωποι θεσμικών φορέων αλλά και ιδιωτικών επιχειρήσεων που εμπλέκονται άμεσα στον κλάδο του τουρισμού. Οι γυναίκες από την ομάδα του TCB, κα Δέσποινα Αμαραντίδου (πρόεδρος), κα Βίκη Παπαδημητρίου (γενική γραμματέας), κα Κωνσταντίνα Μαμαδά (ταμίας) και κα Έφη Κουδελή (διευθύντρια) υποδέχτηκαν τους καλεσμένους. Τα Notos Galleries πρόσφεραν στις καλεσμένες εκπτωτική κάρτα αγορών V.I.P.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top