Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Crist αποκλειστικός προμηθευτής λευκών ειδών του Royal Marmin Bay Boutique Hotel
Εξοπλισμός ξενοδοχείων

Η Crist αποκλειστικός προμηθευτής λευκών ειδών του Royal Marmin Bay Boutique Hotel

Το 'πράσινο' πέντε αστέρων ξενοδοχείο Royal Marmin Bay στην Ελούντα άνοιξε τις πύλες του φέτος τον Ιούνιο.

Η Crist, με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού, ανέλαβε αποκλειστικά τον εφοδιασμό με λευκά είδη του πρώτου υψηλής ενεργειακής απόδοσης οικολογικά πράσινου πέντε αστέρων ξενοδοχείου Royal Marmin Bay στην Ελούντα, που άνοιξε τις πύλες του φέτος τον Ιούνιο.

Η Crist προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών από ποιοτικά προϊόντα, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής και από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της Crist, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, “δεν είναι μόνο η μεγάλη εμπειρία και η βαθιά γνώση της αγοράς, αλλά η μοναδική της ικανότητα να αξιοποιεί την γνώση αυτή, με μοναδικό στόχο να  προσφέρει στους πελάτες της εξειδικευμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία, δημιουργώντας πραγματική υπεραξία στην επιλογή τους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024