Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑνοίγει η αγορά της Κίνας για την Ελλάδα

Ανοίγει η αγορά της Κίνας για την Ελλάδα

Το ζωηρό ενδιαφέρον της τουριστικής αγοράς της Κίνας για προορισμούς στην Ελλάδα, υπογράμμισε στον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλο, ο πρέσβης της Κίνας στην Αθήνα κ. Znen Jianguo, που τον […]

Το ζωηρό ενδιαφέρον της τουριστικής αγοράς της Κίνα<.>ς για προορισμούς στην Ελλάδα, υπογράμμισε στον υφυπουργό Ανάπτυξης<...> κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλο, ο πρέσβης της Κίνας στην Αθήνα κ. Znen Jianguo, που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος και συμφωνήθηκε η υπογραφή τουριστικής συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών που θα διαμορφωθεί ύστερα από συνεργασία μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο πρέσβης της Κίνας, αναφέρθηκε στην θετική εικόνα που έχει η Ελλάδα στη Κίνα, ιδιαίτερα λόγω της πολιτιστικής παράδοσης, του φυσικού περιβάλλοντος και των Ολυμπιακών 2004 και επεσήμανε το ενδιαφέρον για απευθείας αεροπορική σύνδεση Πεκίνου-Αθήνας που ανέφερε θα συμβάλει στην τόνωση της τουριστικής κίνησης προς τη χώρα μας.

Ο κ. Jianguo, αναφερόμενος στο υπό σύσταση γραφείο Τουρισμού του ΕΟΤ στην Κίνα, πρότεινε να έχει ως έδρα το Πεκίνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024