Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Το νέο Airbus της Ellinair ξεκίνησε να πετά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Ιούλιος 2015, 14:12

Οι διαδικασίες ένταξης του νέου Α319 στο ελληνικό νηολόγιο έχουν ολοκληρωθεί και το αεροσκάφος, χωρητικότητας 144 θέσεων, φέρει το όνομα 'Crete'.


Η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη, ενίσχυσε τον στόλο της με ένα αεροσκάφος, τύπου Airbus A319 – 133, το οποίο έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας, τόσο στους προορισμούς του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού.

Οι διαδικασίες ένταξης του νέου Α319 στο ελληνικό νηολόγιο έχουν ολοκληρωθεί και το αεροσκάφος, χωρητικότητας 144 θέσεων, φέρει το όνομα “Crete”. Αποτελεί το πρώτο μοντέλο της εταιρείας Airbus που συμπεριέλαβε η εταιρεία στο δυναμικό της και για την απόκτησή του έχει υπογραφεί σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αεροσκάφους, όπως η ευρύχωρη καμπίνα, η μεγάλη αυτονομία του, οι ισχυροί κινητήρες και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές και επιχειρησιακές ανάγκες της Ellinair, η οποία έχει ως κύριο στόχο να προσφέρει στους επιβάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές.

Οι πρώτες πτήσεις του Airbus 319 – 133 ξεκίνησαν το Σάββατο 22 Ιουλίου και έχουν ενισχύσει σημαντικά τη μεταφορική ικανότητα της Ellinair, ενώ ταυτόχρονα, εξαιτίας της μεγαλύτερης χωρητικότητας, έχουν μεγιστοποιήσει τη δυνατότητα προσφοράς εισιτηρίων σε οικονομικούς ναύλους.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top