Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασία Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη – ΞΕΕ για καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Συνεργασία Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη – ΞΕΕ για καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών

Υπεγράφη συμφωνία συνεργασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας, για ίδρυση και λειτουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Επισκεπτών της χώρας. Τη συμφωνία υπέγραψαν από πλευράς υπουργείου ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης και από πλευράς ΞΕΕ ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γεώργιος Τσακίρης.

Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας υπέγραψαν χθες, 23 Ιουλίου, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης και από πλευράς ΞΕΕ ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Τσακίρης.

Στόχος της συμφωνίας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών που έρχονται στη χώρα, καθώς και η αντιμετώπιση προβλημάτων αστυνομικής φύσης που αντιμετωπίζουν στη χώρα μας.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της συμφωνίας, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας αναλαμβάνει τη δαπάνη για μίσθωση, διαμόρφωση και εγκατάσταση εξοπλισμού σε χώρο καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να στεγαστούν και να λειτουργήσουν Γραφεία Εξυπηρέτησης Επισκεπτών της πόλης.

Από την πλευρά του, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την υποχρέωση για στελέχωση του γραφείου με ικανό προσωπικό, που γνωρίζει ξένες γλώσσες και διαθέτει εμπειρία στη διαχείριση επισκεπτών, καθώς και τη φύλαξή του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024