Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η Goldcar εισέρχεται στην ελληνική αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Ιούλιος 2015, 10:14

Με τέσσερα γραφεία σε Ρόδο, Κρήτη και Αθήνα ξεκινά στην ελληνική αγορά η Goldcar. Λειτουργία γραφείου στη Ρόδο και επενδυτικό πλάνο ύψους 19 εκατ. ευρώ για το 2016.


Η Goldcar, κορυφαία εταιρεία στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ισπανία, εισέρχεται στην ελληνική αγορά και επενδύει στην Ελλάδα, με στόχο την παροχή ανταγωνιστικών υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων για τους επισκέπτες της χώρας.  
Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα στο νησί της Ρόδου, έναν από τους κατεξοχήν τουριστικούς προορισμούς, ανοίγοντας το 1ο της γραφείο μόλις πέντε λεπτά από το αεροδρόμιο του νησιού. Με βάση το άμεσο επενδυτικό της πλάνο, τον Ιούλιο, η Goldcar θα ενισχύσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, μέσω της λειτουργίας 3 ακόμα γραφείων στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στην Αθήνα, απασχολώντας συνολικά 40 εργαζομένους.

Η στρατηγική απόφαση της Goldcar για είσοδο στην ελληνική αγορά αποδεικνύει τη δέσμευση και την εμπιστοσύνη της στη χώρα και στις προοπτικές ανάπτυξης που διέπουν έναν από τους μεγαλύτερους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό.

Σημειώνεται ότι το 2016, η εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει 19 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της δραστηριότητάς της στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Goldcar διαθέτει δίκτυο 65 γραφείων στην Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, τη Μάλτα, την Ανδόρα και το Μαρόκο, απασχολεί  ανθρώπινο δυναμικό 800 ατόμων και διαχειρίζεται ένα στόλο που αριθμεί περισσότερα από 42.000 οχήματα. Η Goldcar έχει καθιερωθεί ως η ηγέτιδα εταιρεία στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων, υλοποιώντας διευρυμένο πλάνο επέκτασης στις διεθνείς αγορές.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top