Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΗ περιοδεία GROHE Work Smarter επισκέφθηκε και την Ελλάδα
Εξοπλισμός

Η περιοδεία GROHE Work Smarter επισκέφθηκε και την Ελλάδα

Η GROHE ξεκίνησε μία οδική περιοδεία στην Ευρώπη, με σκοπό να ενημερώσει και να μεταφέρει τεχνογνωσία.

Η πανευρωπαϊκή περιοδεία GROHE Work Smarter επισκέφθηκε την Ελλάδα από 3 έως 17 Ιούλιου 2015. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας έκανε 7 στάσεις στις έξης πόλεις: Πάτρα, Καλαμάτα, Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Ιωάννινα. Μοιράστηκε με τους επαγγελματίες του χώρου πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογίες και ενημέρωσε κοινό και επαγγελματίες για νέα προϊόντα, θέματα εξοικονόμησης νερού και ενέργειας κ.λπ. Η περιοδεία πραγματοποιείται με μία μοναδική κινητή μονάδα που μεταφέρει την εμπειρία της GROHE, με έκθεση προϊόντων και χώρο για εκπαίδευση.

Τα μέλη της ομάδας του GROHE, όπως ο κ. Ρένος Χατζηπασχάλης, Product Director GROHE Professional της Ανατ. Μεσογείου, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, η κα Λίνα Βαρυτιμίδου, PR Director & Head of GROHE SPA για την Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και ο κ. Φώτης Ηλιάδης, Training & After Sales Manager της Ανατ. Μεσογείου, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, ήταν παρόντες και έκαναν επιτόπου παρουσιάσεις για τις τελευταίες τεχνολογίες, τα νέα προϊόντα και τις λύσεις με τα προϊόντα GROHE.

Συνολικά, περίπου 1.200 επαγγελματίες, ιδιοκτήτες και πωλητές των καταστημάτων ειδών υγιεινής, εγκαταστάτες, κατασκευαστές, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και  καταναλωτές  επισκέφτηκαν το εκθεσιακό όχημα. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα στους εκθεσιακούς χώρους και να συμμετάσχουν στην κατάρτιση και στην εγκατάσταση των προϊόντων  σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Ο κ. Χατζηπασχάλης, που έκανε αρκετά εκπαιδευτικά σεμινάρια, δήλωσε: “Τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα των προϊόντων GROHE Professional βοηθούν τους επαγγελματίες να εξοικονομούν χρόνο και προσπάθεια, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα”.

Τα τέσσερα οχήματα της περιοδείας Work Smarter θα περιοδεύσουν συνολικά σε 17 χώρες για 105 εβδομάδες, κάνοντας πάνω από 450 στάσεις. Η GROHE χρησιμοποιεί δύο οχήματα με ρυμουλκούμενο, ένα μεσαίου μεγέθους φορτηγό, καθώς και ένα διώροφο XXL φορτηγό, ανάλογα με τις απαιτήσεις της αντίστοιχης αγοράς και τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της. Όλες οι μονάδες έχουν κοινό σημείο ότι παρέχουν στους συνεργάτες τους την καλύτερη από ποτέ έκθεση της GROHE με λύσεις προϊόντων και επί τόπου εκπαίδευση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024