Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠυροβολισμοί μπροστά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Βαρκελώνης
Προορισμός

Πυροβολισμοί μπροστά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Βαρκελώνης

Πανικός επικράτησε στη La Rambla, τον περίφημο πεζόδρομο στο κέντρο της Βαρκελώνης και το πιο τουριστικό σημείο της πόλης από πυροβολισμούς αγνώστου.

Πανικός επικράτησε χθες το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουλίου στο κέντρο της Βαρκελώνης, όταν ένοπλος άρχισε να πυροβολεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας ένοπλος δράστης πυροβόλησε στην περιοχή La Rambla, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην είσοδο και το λόμπι του ξενοδοχείου Silken Hotel στο δρόμο αυτό.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στη διαστάυρωση της La Rambla και της οδού Pinto Fortuny ενώ εκείνη την ώρα πλήθη τουριστών διέσχιζαν την La Rambla, που θεωρείται ένα από τα αξιοθέατα της Βαρκελώνης.

Η αστυνομία αναμένεται να εξετάσει τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, ώστε να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη, όπως και το εάν οι δράστες μπήκαν στο ξενοδοχείο. Ο δράστης κατόρθωσε να ξεφύγει, ενώ η αστυνομία διεξάγει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε υπόθεση ναρκωτικών και τα θύματα δεν ήταν πελάτες του ξενοδοχείου. Πιο συγκεκριμένα, δύο άτομα βρίσκονταν τυχαία μπροστά στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και ο δράστης πυροβόλησε στην κοιλιά τον έναν. Ο δεύτερος προσπάθησε να ξεφύγει και έπεσε πάνω στη τζαμαρία του ξενοδοχείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024