Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα κανάλια της Nova στο MarBella Corfu Hotel
Εξοπλισμός

Τα κανάλια της Nova στο MarBella Corfu Hotel

Η Forthnet συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο του τουρισμού, προσθέτοντας ακόμα ένα ξενοδοχείο στο ενεργητικό της.

Η Forthnet ανακοινώνει τη συνεργασία της με ένα ακόμα ξενοδοχείο στην Κέρκυρα. Το πρόσφατα ανακαινισμένο, πολυτελές, ξενοδοχείο 5 αστέρων MarBella Corfu Hotel ανήκει πλέον στα ξενοδοχεία που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία θέασης των καναλιών της Nova.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου, εκτός από τις διακοπές τους δίπλα στη θάλασσα, μπορούν, πλέον, να απολαύσουν και το πρόγραμμα που επιθυμούν μέσα από το πλήρες μπουκέτο καναλιών της Nova. Τα 7 κανάλια Novasports προσφέρουν πλούσια αγωνιστική δράση με αγώνες από τη Super League, τη Euroleague Basketball, τη Basket League και τη Volley League, καθώς επίσης και με μια πληθώρα αθλημάτων, όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου αποκτούν επίσης τη μαγεία της μεγάλης οθόνης, με τις αποκλειστικές προβολές των πιο πρόσφατων blockbuster παραγωγών και των καλύτερων ξένων σειρών από τα 4 κανάλια Novacinema. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάζουν με τα γνωστά κανάλια Disney XD και Disney Channel, ενώ όλη η οικογένεια θα μπορεί να απολαμβάνει ντοκιμαντέρ από τα κανάλια Discovery Channel, History και Travel channel, αλλά και να έχει συνεχή ενημέρωση από τα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024