Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟ Κώστας Μαρτάκης και ο Ρ/Σ Λάμψη 92,3 fm ταξίδεψαν μουσικά με τη Celestyal Cruises
Κρουαζιέρα

Ο Κώστας Μαρτάκης και ο Ρ/Σ Λάμψη 92,3 fm ταξίδεψαν μουσικά με τη Celestyal Cruises

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και κατά τη διάρκεια του τετραήμερου 'Ειδυλλιακό Αιγαίο' με προορισμούς τη Σύρο, Τσεσμέ, Κω, Ίο και Σαντορίνη, οι επιβάτες του Celestyal Crystal ήρθαν πιο κοντά στη σύγχρονη ελληνική διασκέδαση.

Η Celestyal Cruises, έχοντας ξεκινήσει το πρόγραμμα με τις 80 και πλέον θεματικές εκδηλώσεις για τους επιβάτες της, “ανεβάζει τους ρυθμούς” και αυτό το καλοκαίρι με αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του μουσικού συγκροτήματος “Kings“, σειρά είχε ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης.

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και κατά τη διάρκεια του τετραήμερου “Ειδυλλιακό Αιγαίο” με προορισμούς τη Σύρο, Τσεσμέ, Κω, Ίο και Σαντορίνη, οι επιβάτες του Celestyal Crystal ήρθαν πιο κοντά στη σύγχρονη ελληνική διασκέδαση. Με τις μεγάλες νέες, αλλά και παλιές επιτυχίες του, ο Κώστας Μαρτάκης, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, Έλληνες αλλά και ξένους ταξιδιώτες. Η βραδιά συνεχίστηκε καθώς, μετά τον Κώστα Μαρτάκη, το πάρτυ μεταφέρθηκε στα decks με τον Δημήτρη Σαράντο, ραδιοφωνικό παραγωγό του Λάμψη 92,3 fm.

Οι εκπλήξεις με την Celestyal Cruises συνεχίζονται και τον Αύγουστο, με τον Ηλία Βρεττό να αναλαμβάνει τα “ηνία” της διασκέδασης. Την Παρασκευή 28 Αυγούστου, ο γνωστός τραγουδιστής θα ανεβάσει τη διάθεση του επιβατικού κοινού του Celestyal Crystal με γνωστές επιτυχίες του. Η διασκέδαση θα συνεχιστεί για ακόμη μια φορά παρέα με τον Λάμψη 92,3 fm και το Νίκο Μάρκογλου, ο οποίος θα κλείσει τη βραδιά με παλιά και νέα τραγούδια του φετινού καλοκαιριού.

Βασικός στόχος της Celestyal Cruises είναι να προσφέρει την απόλυτη ελληνική εμπειρία σε όλους τους επιβάτες της μέσα απο τις θεματικές εκδηλώσεις της, οι οποίες ανταποκρίνονται σε όλα τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024