Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣτην Κρήτη η αν. υπουργός Τουρισμού Έλ. Κουντουρά για σειρά συναντήσεων με τουριστικούς και θεσμικούς φορείς του νησιού
Υπουργείο Τουρισμού

Στην Κρήτη η αν. υπουργός Τουρισμού Έλ. Κουντουρά για σειρά συναντήσεων με τουριστικούς και θεσμικούς φορείς του νησιού

Η αν. υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε την Τετάρτη 5 Αυγούστου με την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου και το Σύλλογο Ξενοδόχων Λασιθίου, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων και τον Σύνδεσμο Τουριστικών ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης.

Η αν. υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά μετέβη στην Κρήτη όπου πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με φορείς του τουρισμού, αλλά και θεσμικούς φορείς της πολιτείας.
 
Παράλληλα θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στη συναυλία του «Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Παύλου Βαρδινογιάννη, σήμερα Παρασκευή.

 

 
Η αν. υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε την Τετάρτη 5 Αυγούστου με την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου και το Σύλλογο Ξενοδόχων Λασιθίου, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων και τον Σύνδεσμο Τουριστικών ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης. Παρέστη στα εγκαίνια του εικαστικού φεστιβάλ “Orange Water” όπου και προσφώνησε τον επίσημο χαιρετισμό.
 
Την Πέμπτη πραγματοποίησε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για θέματα που αφορούν τον τουρισμό και ευρύτερα θέματα της περιφέρειας, αλλά και με άλλους φορείς, όπως το δήμαρχο Αγ. Νικολάου κο Ζερβό Αντώνιο, τον πρόεδρο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων κο Μπαμιεδάκη και άλλους.


 

Επίσης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Eργατικού Kέντρου νομού Ηρακλείου και τον Σύνδεσμο Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου και συζήτησαν μαζί της θέματα του κλάδου.
 
Σήμερα Παρασκευή θα συναντηθεί με την Παγκρήτια Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων και τον πρόεδρο της κο Κουκουράκη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνης κο Τσακαλάκη και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων κο Γιαννούλη, ενώ θα επιστρέψει το Σάββατο στην Αθήνα.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024