Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Βρετανία: Αυξάνονται τα επαγγελματικά ταξίδια που γίνονται μέσα στη χώρα αντί για το εξωτερικό

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Αύγουστος 2015, 12:42

Οι Βρετανοί που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ξοδεύουν περισσότερα χρήματα ανά ταξίδι και ταξιδεύουν για περισσότερες μέρες σε σχέση με την περσινή χρονιά μέσα στη Μεγ. Βρετανία, σύμφωνα με έρευνα.


Κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους ταξιδιών, οι Βρετανοί μέσα στην χώρα τους φαίνεται ότι έχουν αυξήσει και τα χρήματα που ξοδεύουν αλλά και τις μέρες που ταξιδεύουν σε σχέση με πέρσι, αποκαλύπτει η έρευνα της Travel Leaders Corporate.
 
Σύμφωνα με την έρευνα που ανέλυσε πάνω από 3 εκατ. κρατήσεις κατά τη διάρκεια του δεύτερου τετραμήνου, ο μέσος όρος κόστους των εσωτερικών ταξιδιών που έγιναν από τους πελάτες της εταιρείας αυτή την Άνοιξη ανήλθε σε 1.028 λίρες, δηλ 6% περισσότερα από την ίδια περίοδο του 2014.
 
Αυτό το αυξημένο κόστος πυροδοτήθηκε από έτος σε έτος και από την αύξηση της διάρκειας των ταξιδιών περίπου κατά 14%. Τα εσωτερικά επαγγελματικά ταξίδια που κάνουν οι πελάτες της εταιρείας τώρα πια διαρκούν πάνω από 3 μέρες κατά μέσο όρο.
 
Η Travel Leaders Corporate υπολογίζει το κόστος με παράγοντες όπως τα χρήματα που πληρώνει ο ταξιδιώτης για αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου το χρονικό διάστημα της έρευνας ήταν 7% φθηνότερο από ότι το 2014 συνεχίζοντας την τάση της μείωσης που ξεκίνησε το 2011. Τα αεροπορικά εισιτήρια ήταν και αυτά χαμηλότερα σε κόστος κατά 3% με μέσο όρο τις 454 λίρες Αγγλίας για ένα ταξίδι εσωτερικού. Παρ όλα αυτά το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων παραμένει πιο υψηλό αν συγκριθεί με την περίοδο 2011 – 2013. 
 
Το κόστος των ξενοδοχείων αυξήθηκε κατά 2% από την περσινή χρονιά, με μέση τιμή ανά πελάτη της Travel Leaders Corporate στις 413 λίρες Αγγλίας για κάθε ταξίδι. Η έρευνα δείχνει ότι τα διεθνή ταξίδια έχουν μια πτώση στο κόστος τους κατά 2% σε σχέση με πέρσι και με μέση τιμή ανά ταξίδι τις 2.459 λίρες Αγγλίας. 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top