Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΒρετανία: Αυξάνονται τα επαγγελματικά ταξίδια που γίνονται μέσα στη χώρα αντί για το εξωτερικό
MICE

Βρετανία: Αυξάνονται τα επαγγελματικά ταξίδια που γίνονται μέσα στη χώρα αντί για το εξωτερικό

Οι Βρετανοί που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ξοδεύουν περισσότερα χρήματα ανά ταξίδι και ταξιδεύουν για περισσότερες μέρες σε σχέση με την περσινή χρονιά μέσα στη Μεγ. Βρετανία, σύμφωνα με έρευνα.

Κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους ταξιδιών, οι Βρετανοί μέσα στην χώρα τους φαίνεται ότι έχουν αυξήσει και τα χρήματα που ξοδεύουν αλλά και τις μέρες που ταξιδεύουν σε σχέση με πέρσι, αποκαλύπτει η έρευνα της Travel Leaders Corporate.
 
Σύμφωνα με την έρευνα που ανέλυσε πάνω από 3 εκατ. κρατήσεις κατά τη διάρκεια του δεύτερου τετραμήνου, ο μέσος όρος κόστους των εσωτερικών ταξιδιών που έγιναν από τους πελάτες της εταιρείας αυτή την Άνοιξη ανήλθε σε 1.028 λίρες, δηλ 6% περισσότερα από την ίδια περίοδο του 2014.
 
Αυτό το αυξημένο κόστος πυροδοτήθηκε από έτος σε έτος και από την αύξηση της διάρκειας των ταξιδιών περίπου κατά 14%. Τα εσωτερικά επαγγελματικά ταξίδια που κάνουν οι πελάτες της εταιρείας τώρα πια διαρκούν πάνω από 3 μέρες κατά μέσο όρο.
 
Η Travel Leaders Corporate υπολογίζει το κόστος με παράγοντες όπως τα χρήματα που πληρώνει ο ταξιδιώτης για αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου το χρονικό διάστημα της έρευνας ήταν 7% φθηνότερο από ότι το 2014 συνεχίζοντας την τάση της μείωσης που ξεκίνησε το 2011. Τα αεροπορικά εισιτήρια ήταν και αυτά χαμηλότερα σε κόστος κατά 3% με μέσο όρο τις 454 λίρες Αγγλίας για ένα ταξίδι εσωτερικού. Παρ όλα αυτά το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων παραμένει πιο υψηλό αν συγκριθεί με την περίοδο 2011 – 2013. 
 
Το κόστος των ξενοδοχείων αυξήθηκε κατά 2% από την περσινή χρονιά, με μέση τιμή ανά πελάτη της Travel Leaders Corporate στις 413 λίρες Αγγλίας για κάθε ταξίδι. Η έρευνα δείχνει ότι τα διεθνή ταξίδια έχουν μια πτώση στο κόστος τους κατά 2% σε σχέση με πέρσι και με μέση τιμή ανά ταξίδι τις 2.459 λίρες Αγγλίας.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024