Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕπίσκεψη Ισπανών travel bloggers στα Μετέωρα
Προώθηση προορισμού

Επίσκεψη Ισπανών travel bloggers στα Μετέωρα

Κατά την επίσκεψή της η αποστολή των Ισπανών travel bloggers θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το μοναδικό παγκοσμίως γεωλογικό φαινόμενο των Μετεώρων και να επισκεφθεί τις Ιερές Μονές.

Η Meteora Thrones Tour On Time, στα πλαίσια της προβολής και της ανάδειξης της περιοχής των Μετεώρων φιλοξενεί ομάδα travel bloggers από την Ισπανία την Κυριακή 23 Αυγούστου.

Η 14μελής αποστολή διατηρεί το ευρέως γνωστό στην Ισπανία και όχι μόνο ιστότοπο mibauldeblogs.com,με μεγάλη διείσδυση στα social media και το διαδίκτυο.

Κατά την επίσκεψή της η αποστολή θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το μοναδικό παγκοσμίως γεωλογικό φαινόμενο των Μετεώρων και να επισκεφθεί τις Ιερές Μονές.

Η καταγραφή της εμπειρίας τους με τον άρτιο φωτογραφικό εξοπλισμό που διαθέτουν αποτελεί θαυμάσια ευκαιρία για την περιοχή να επικοινωνήσει με ένα από τα δυναμικότερα κομμάτια του διαδικτύου, τους ανθρώπους που κάνουν άλλους ανθρώπους να ονειρεύονται και να ταξιδεύουν μέσα από τα blogs.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024