Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚυπριακό ξενοδοχείο αρνείται την ευθύνη για ασθένεια οικογένειας τουριστών
Ξενοδοχεία

Κυπριακό ξενοδοχείο αρνείται την ευθύνη για ασθένεια οικογένειας τουριστών

Οι ιδιοκτήτες του Aliathon Holiday Village δήλωσαν ότι κατά το χρονικό διάστημα που οικογένεια έμενε μαζί τους, υπήρχαν περίπου 900 επισκέπτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου, που χρησιμοποιούσαν την πισίνα και τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, και δεν αρρώστησαν.

Κυπριακό ξενοδοχείο που συνεργάζεται με τη First Choice αρνήθηκε την ευθύνη για ασθένεια γαστρολογικής φύσης πολυμελούς οικογένειας τουριστών. Οι ιδιοκτήτες του Aliathon Holiday Village δήλωσαν ότι κατά το χρονικό διάστημα που οικογένεια έμενε μαζί τους, υπήρχαν περίπου 900 επισκέπτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου, που χρησιμοποιούσαν την πισίνα και τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, και δεν αρρώστησαν.

Σε δήλωσή τους οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου αμαφέρουν: “Λυπούμαστε που τα μέλη της οικογένειας Sanders ήταν ασθενή κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο village Aliathon στην Κύπρο, όμως δε δεχόμαστε την ευθύνη για την ασθένειά τους.

Η οικογένεια έφτασε στο ξενοδοχείο μας αργά το βράδυ της 13ης Μαΐου 2015 και την επόμενη μέρα έχει καταγραφεί στο βιβλίο κρατήσεων του εστιατορίου μας ότι ένα μέλος της οικογένειας ήταν άρρωστο και ήθελε να φάει στο δωμάτιό τους.

Επίσης, μέλος της οικογένειας ανέφερε στους εκπροσώπους της First Choice στις 24 Μαΐου ότι ένα παιδί ήταν άρρωστο με τα ίδια συμπτώματα πριν φτάσουν στο ξενοδοχείο.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου που η οικογένεια Sanders ήταν μαζί μας, περίπου 900 επισκέπτες και τα μέλη του προσωπικού μας και το προσωπικό της TUI UK χρησιμοποιούσαν επίσης τις εγκαταστάσεις και τις πισίνες μας σε καθημερινή βάση, χωρίς να έχουμε άλλες εκδηλώσεις της ασθένειας. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την εγκαταστάσεις, θα είχαμε περισσότερες καταγγελίες ή αναφερθέντα κρούσματα.

Αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα να προσφέρουμε ευχάριστες και ασφαλείς διακοπές στους επισκέπτες μας και ως εκ τούτου έχουμε συγκεκριμένες πολιτικές, πρακτικές και συστήματα διαχείρισης της ποιότητας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών από κάθε πλευρά των διακοπών τους.

Οι διαδικασίες αυτές ακολουθούνται αυστηρά από εμάς και τηρούνται πλήρη αρχεία. Επιπλέον, διεξάγονται εσωτερικοί και εξωτερικού έλεγχοι (τόσο από τις κυπριακές Αρχές όσο και από επιθεωρητές Υγείας & Ασφάλειας) προκειμένου να βεβαιωθεί ότι ακολουθούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Το ζητημα εξετάζεται πλέον στους νομικούς μας συμβούλους και θα ληφθούν όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες από την πλευρά μας, προκειμένου να προστατευθεί η φήμη του Aliathon Village μας και οι συνεργάτες μας”.

Το δικηγορικό γραφείο Irwin Mitchell ανέφερε ότι ανέλαβε την υπόθεση των 11 μελών της οικογένειας Sanders που ισχυρίζονται ότι υπέστησαν σοβαρή ασθένεια στο κυπριακό θέρετρο.

Οι Jason και Sadie Sanders υποστηρίζουν ότι επτά άτομα από την παρέα τους -συμπεριλαμβανομένων τριών παιδιών- μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η μητρική εταιρεία της First Choice, TUI, εξέδωσε και αυτή ανακοίνωση στην οποία τονίζει: “Λυπούμαστε για τη δυσάρεστη εμπειρία της οικογένειας Sanders στο Holiday Village Aliathon. Η First Choice ελέγχει προσεκτικά όλα τα θέρετρα στα οποία δραστηριοποιούμαστε, για να διασφαλιστεί ότι η υγεία, οι κανόνες και τα επίπεδα υγιεινής και άνεσης διατηρούνται σύμφωνα με τα πρότυπα της τουριστικής βιομηχανίας. Καθώς η παρούσα υπόθεση έχει πάρει πλέον τη δικαστική οδό, δε θα ήταν σωστό για εμάς να σχολιάσουμε περαιτέρω”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024