Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΒουλγαρία: Πιο ακριβές και από τα δωμάτια οι ομπρέλες στην παραλία
Τουρισμός

Βουλγαρία: Πιο ακριβές και από τα δωμάτια οι ομπρέλες στην παραλία

Πάρα πολύ υψηλές είναι οι τιμές της ενοικίασης ομπρελών στις παραλίες της Βουλγαρίας, οι οποίες, πολλές φορές, ξεπερνούν και τις τιμές των δωματίων. Καταγγελίες κάνουν λόγο για παραλίες που προσφέρουν ομπρέλες και ξαπλώστρες έναντι 57 Λέβα (28,5 ευρώ) την ημέρα!

Πολλές φορές η τιμή για μια ομπρέλα και μια ξαπλώστρα στην παραλία της Μαύρης Θάλασσας είναι “παράλογη”, επεσήμανε πρόσφατα η υπουργός Τουρισμού της Βουλγαρίας κα Nikolina Angelkova.

Βουλγαρικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχουν γίνει καταγγελίες για παραλίες που προσφέρουν ομπρέλες και ξαπλώστρες έναντι 57 λέβα (28,5 ευρώ) την ημέρα. Πολλά ξενοδοχεία κατά μήκος της Μαύρης Θάλασσας, στις ακτές της Βουλγαρίας, προσφέρουν ολόκληρα δωμάτια σε φθηνότερη τιμή.

Σε συνέντευξή της στο ιδιωτικό πανεθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι NOVA, η κα Angelkova δήλωσε ότι το υπουργικό συμβούλιο ήδη εργάζεται για το πώς να αυξήσει την ελκυστικότητα της Βουλγαρίας ως τουριστικού προορισμού για το καλοκαίρι του 2016, για να αποφευχθεί πτώση στις αφίξεις τουριστών στην περιοχή, όπως έγινε φέτος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024