Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πιστοποιητικό HACCP στο ξενοδοχείο Fodele Beach

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Νοέμβριος 2001, 00:00

Πρόσφατα πιστοποιήθηκε για το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων (HACCP<.>) που εφαρμόζει το ξενοδοχείο<...> Fodele Beach<.>

που βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η πιστοποίηση έγινε σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1416.

Το πρότυπο ΕΛΟΤ 1416 περιέχει όλα τα στοιχεία από τις διεθνώς καθιερωμένες αρχές του HACCP και της 93/43 οδηγία της Ε.Ε. Είναι βασισμένο στο Δανέζικο εθνικό πρότυπο DS 3027:97 και έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις αυστηρές διαδικασίες που προβλέπονται από τον Κανονισμό Σύνταξης και Έκδοσης Προτύπων, από την ανάλογη Τεχνική Επιτροπή του ΕΛΟΤ. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρίας 'η πολιτική για την Ποιότητα ξεκινάει από τον άνθρωπο και στηρίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα, αφιερώνουμε κάθε προσπάθεια στην αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων με σκοπό:

  • Να δίνει αξία στον εργαζόμενο, ωθώντας τον να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων.
  • Να κάνει τον εργαζόμενο να αισθάνεται υπερήφανος για την εταιρεία που δουλεύει, για τη δουλειά του και τους συνεργάτες του.
  • Να εξασφαλίζει την αποτελεσματική λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση του Σ.Δ.Π. που εφαρμόζει ως μέσο ανάπτυξης και βελτίωσης της εμπιστοσύνης των πελατών της, αλλά και της ίδιας της εταιρείας στον εαυτό της.

Η Διοίκηση της εταιρίας αναγνωρίζει σαφώς τις ευθύνες της, γι' αυτό οι δραστηριότητές της:

  • Συμμορφώνονται πλήρως σε νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη προσφορά υπηρεσιών ποιότητας.
  • Σέβονται και συμβάλλουν στην προστασία του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου, κατανοώντας τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν από το συνδυασμό της ορθής επιχειρηματικής πρακτικής στο περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο.'

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top