Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠιστοποιητικό HACCP στο ξενοδοχείο Fodele Beach

Πιστοποιητικό HACCP στο ξενοδοχείο Fodele Beach

Πρόσφατα πιστοποιήθηκε για το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων (HACCP) που εφαρμόζει το ξενοδοχείο Fodele Beach που βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η πιστοποίηση έγινε σύμφωνα με το πρότυπο […]

Πρόσφατα πιστοποιήθηκε για το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων (HACCP<.>) που εφαρμόζει το ξενοδοχείο<...> Fodele Beach<.> που βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η πιστοποίηση έγινε σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1416.

Το πρότυπο ΕΛΟΤ 1416 περιέχει όλα τα στοιχεία από τις διεθνώς καθιερωμένες αρχές του HACCP και της 93/43 οδηγία της Ε.Ε. Είναι βασισμένο στο Δανέζικο εθνικό πρότυπο DS 3027:97 και έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις αυστηρές διαδικασίες που προβλέπονται από τον Κανονισμό Σύνταξης και Έκδοσης Προτύπων, από την ανάλογη Τεχνική Επιτροπή του ΕΛΟΤ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρίας 'η πολιτική για την Ποιότητα ξεκινάει από τον άνθρωπο και στηρίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα, αφιερώνουμε κάθε προσπάθεια στην αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων με σκοπό:

  • Να δίνει αξία στον εργαζόμενο, ωθώντας τον να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων.
  • Να κάνει τον εργαζόμενο να αισθάνεται υπερήφανος για την εταιρεία που δουλεύει, για τη δουλειά του και τους συνεργάτες του.
  • Να εξασφαλίζει την αποτελεσματική λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση του Σ.Δ.Π. που εφαρμόζει ως μέσο ανάπτυξης και βελτίωσης της εμπιστοσύνης των πελατών της, αλλά και της ίδιας της εταιρείας στον εαυτό της.

Η Διοίκηση της εταιρίας αναγνωρίζει σαφώς τις ευθύνες της, γι' αυτό οι δραστηριότητές της:

  • Συμμορφώνονται πλήρως σε νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη προσφορά υπηρεσιών ποιότητας.
  • Σέβονται και συμβάλλουν στην προστασία του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου, κατανοώντας τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν από το συνδυασμό της ορθής επιχειρηματικής πρακτικής στο περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο.'
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024