Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΗ Goldair Congress για πρώτη φορά διοργανώτρια παγκοσμίου συνεδρίου στη Βραζιλία
MICE

Η Goldair Congress για πρώτη φορά διοργανώτρια παγκοσμίου συνεδρίου στη Βραζιλία

H Goldair Congress ανέλαβε για πρώτη φορά μια τόσο σημαντική διοργάνωση σε μια άλλη ήπειρο και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Το συνέδριο παρακολούθησαν παραπάνω από 800 συμμετέχοντες από 50 χώρες.

Η Goldair Congress διοργάνωσε με επιτυχία το 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Ακαδημίας Στοματικής Ογκολογίας που διεξήχθη από τις 8 μέχρι τις 11 Ιουλίου στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Στο εν λόγω συνέδριο (IAOO -International Academy of Oral Oncology) μοιράστηκαν τις γνώσεις τους και την πολύτιμη εμπειρία τους κλινικοί ιατροί και επιστήμονες από όλο τον κόσμο, που ασχολούνται με θέματα που σχετίζονται με την αιτιοπαθογένεια, την επιδημιολογία, την πρόληψη και τη διαχείριση στοματικών και περιστοματικών όγκων καθώς και άλλες στοματικές κακοήθειες. Τα προηγούμενα 4 συνέδρια IAOO είχαν λάβει χώρα σε 3 διαφορετικές ηπείρους, συγκεκριμένα και με χρονολογική σειρά στο Άμστερνταμ (2007), στο Τορόντο (2009) στην Σιγκαπούρη (2011) και στην Ρόδο (2013).

H Goldair Congress ανέλαβε για πρώτη φορά μια τόσο σημαντική διοργάνωση σε μια άλλη ήπειρο και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Γεγονός που αποδεικνύει την πολυετή εμπειρία, επαγγελματισμό, τεχνογνωσία και υψηλή ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών των ανθρώπων της Goldair Congress, ώστε να επιλεχτεί ανάμεσα σε συνεδριακά γραφεία παγκοσμίως για αυτήν σημαντική διοργάνωση.

Το συνέδριο παρακολούθησαν παραπάνω από 800 συμμετέχοντες από 50 χώρες, ανάμεσα στους οποίους διακεκριμένοι επιστήμονες στον τομέα της στοματικής ογκολογίας από την Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Ασία και Αφρική. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν οι διεθνείς και ευρωπαϊκές εξελίξεις αναφορικά με το φλέγον ζήτημα του καρκίνου της στοματικής κοιλότητας, μίας πάθησης, η οποία δυστυχώς τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε έξαρση. Ο επιστημονικός φορέας διοργάνωσης ήταν η Διεθνής Ακαδημία Στοματικής Ογκολογίας – ΙΑΟΟ (International Academy of Oral Oncology) και πρόεδρος του συνεδρίου ήταν ο καθηγητής Luiz P. Kowalski. Παράλληλα και πάλι υπό την διοργάνωση της Goldair Congress διεξήχθησαν το 23ο Βραζιλιάνικο Συνέδριο Στοματολογίας και καθώς και το 3ο Λατινοαμερικάνικο Συνέδριο Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου.

Τέλος, παράλληλα με την διεξαγωγή του προαναφερθέντος παγκοσμίου συνεδρίου στη Βραζιλία, η Goldair Congress είχε αναλάβει και διεκπεραίωσε με επίσης μεγάλη επιτυχία την ίδια περίοδο και συγκεκριμένα 6-9 Ιουλίου, το 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Εκπαίδευση των Κωφών (ICED), στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental όπου συμμετείχαν 650 σύνεδροι, εκ των οποίων 150 συμμετέχοντες, από 52 χώρες ανά τον κόσμο, από την κοινότητα των κωφών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024