Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsH Ryanair ανακοινώνει νέα υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου σε συνεργασία με την CarTrawler
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair ανακοινώνει νέα υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου σε συνεργασία με την CarTrawler

Η υπηρεσία Ryanair Car Hire, θα είναι διαθέσιμη στο Ryanair.com από την Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου, 2015.

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα την υπηρεσία Ryanair Car Hire και τη νέα συνεργασία της με την CarTrawler, μια παγκόσμια μηχανή κρατήσεων ενοικίασης αυτοκινήτων, η οποία θα δίνει στους πελάτες της Ryanair τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση προς απεριόριστες επιλογές αυτοκινήτων και στις καλύτερες τιμές μέσω του Ryanair.com.

Η νέα συνεργασία της Ryanair με την CarTrawler δίνει στους πελάτες την δυνατότητα να συνδεθούν με περισσότερες από 1,500 επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων σε πάνω από 30,000 αεροδρόμια σε 174 διαφορετικές χώρες. Η νέα υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων της Ryanair, είναι η τελευταία από μια σειρά αναβαθμίσεων ενόψει του Προγράμματος “Always Getting Better”, με νέα εξατομικευμένη ιστοσελίδα, νέο εσωτερικό αεροσκαφών και νέες στολές του πληρώματος καμπίνας να ακολουθούν. Η Υπηρεσία Ryanair Car Hire, θα είναι διαθέσιμη στο Ryanair.com από την Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2015.

Ο CEO της Ryanair Michael O’Leary δήλωσε στο Λονδίνο: “Η Ryanair, είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την CarTrawler, η οποία παρέχει την καλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία στην αγορά, καθώς ανακοινώνουμε την υπηρεσία Ryanair Car Hire, η οποία θα προσφέρει την μεγαλύτερη επιλογή αυτοκινήτων και τις καλύτερες τιμές στους  103 εκ πελάτες μας. Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί την τελευταία από μια σειρά αναβαθμίσεων ενόψει του Προγράμματος ‘Always Getting Better’ Οι πελάτες της Ryanair επωφελούνται ήδη από τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη και η συνεργασία μας με την CarTrawler θα τους προσφέρει τις καλύτερες τιμές για την ενοικίαση αυτοκινήτου, σε κάθε ταξίδι τους μαζί μας”.

Ο CEO της CarTrawler Mike McGearty δήλωσε: “Η Ryanair, κατέχει ηγετική θέση στο online travel retailing, ενώ η CarTrawler έχει το κατάλληλο μέγεθος και την τεχνογνωσία ώστε να συμβάλλει στην υλοποίηση του Προγράμματος  “Always Getting Better”. Η συγκεκριμένη συνεργασία ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ και των δύο εταιριών, καθώς η καθεμία κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της- η  Ryanair απελευθέρωσε το ταξίδι με το αεροπλάνο ενώ η  CarTrawler εξακολουθεί να παρέχει καινοτόμες  λύσεις επίγειας μεταφοράς σε αεροπορικές εταιρίες και online travel retailers σε όλο τον κόσμο. Ανυπομονούμε να παρέχουμε στους πελάτες της  Ryanair την καλύτερη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτων”.

Στη φωτογραφία, στο Λονδίνο ο  CEO της Ryanair Michael O’Leary με τον CEO της CarTrawler Mike McGearty και τα μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών Dorota Sokolowska και Alexandra Onel, λανσάρουν την Υπηρεσία Ryanair Car Hire σε συνεργασία με την CarTrawler.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024