Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οδικές μεταφορές

Ευρωπαϊκό συνέδριο στην Αθήνα, για την εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών ταξί

Θοδωρής Κουμέλης - 02 Σεπτέμβριος 2015, 14:31

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην εκπαίδευση και κατάρτιση στον κλάδο του ταξί, και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιασθεί και το καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό TAXIstars.


Στην Αθήνα διοργανώνεται το ευρωπαϊκό συνέδριο για την εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών ταξί, με τίτλο “Εκπαιδεύοντας τους αυριανούς οδηγούς ταξί”.

To συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα, Μασσαλίας 22, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, 10:30 – 17:00 και απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου των ταξί και τους φορείς στο χώρο των μεταφορών.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην εκπαίδευση και κατάρτιση στον κλάδο του ταξί, και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιασθεί και το καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό TAXIstars για επαγγελματίες οδηγούς ταξί που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και την εργασιακή τους καθημερινότητα, και διατίθεται δωρεάν για χρήση σε υπολογιστή, καθώς και κινητές συσκευές (smartphones και tablets), σε 7 γλώσσες (Αγγλικά, Ελληνικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, και Φινλανδικά).

To συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα με διερμηνεία στα Ελληνικά και  συνδιοργανώνεται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και τον οργανισμό International Road Transport Union (IRU) εκ μέρους της διακρατικής κοινοπραξίας του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου TAXIstars. Ανάδοχος του έργου είναι η Μίλητος Συμβουλευτική ΑΕ.

Taxistars Agenda
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top