Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜεγάλες καθυστερήσεις σε τρένα της Eurostar λόγω μεταναστών στις ράγες
Σιδηρόδρομος

Μεγάλες καθυστερήσεις σε τρένα της Eurostar λόγω μεταναστών στις ράγες

Τους 2.000 έφτασαν οι επιβάτες που αναγκάστηκαν να διακόψουν το ταξίδι τους με το Eurotrain, καθώς μετανάστες περπατούσαν πάνω στις ράγες κοντά στο τούνελ της Μάγχης στη Γαλλία.

Εκατοντάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν για ώρες μέσα σε πέντε τρένα υψηλής ταχύτητας της Eurostar, έπειτα από πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες μετανάστες είχαν αποκλείσει τις σιδηροτροχιές που οδηγούν στη σήραγγα κάτω από τη Μάγχη και επιχειρούσαν να σκαρφαλώσουν σε τρένα.

Δύο από αυτά αναγκάστηκαν να επιτρέψουν χθες το βράδυ – ένα στο Λονδίνο και ένα στο Παρίσι – ύστερα από αναφορές ότι μετανάστες σκαρφάλωναν στα τρένα, 2 χλμ. από τη σύραγγα. Βλάβη παρουσιάστηκε σε άλλο τρένο, που εγκατέλειψε τους επιβάτες του κοντά στο Calais, ενώ άλλα δύο τρένα ακύρωσαν τα δρομολόγια τους σήμερα. Αμαξοσυστοιχία που “περιμάζεψε” τους εγκατελειμένους επιβάτες έφτασε στο σταθμό του Λονδίνου σήμερα το πρωί, ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα υπόλοιπα τρένα αναμένεται να ακολουθήσουν το υπάρχον πρόγραμμα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024