Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία με ΑΝΕΚ Lines και ΜΙΝΟΑΝ Lines έκανε η FORTHcrs

Συνεργασία με ΑΝΕΚ Lines και ΜΙΝΟΑΝ Lines έκανε η FORTHcrs

Η εταιρία FORTHcrs μέλος του Ομίλου εταιριών FORTHnet πρόσφατα προχώρησε σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τις ναυτιλιακές εταιρίες ΑΝΕΚ Lines και ΜΙΝΟΑΝ Lines. Η συμφωνία προβλέπει την ισότιμη συμμετοχή των […]

Η εταιρία FORTHcrs<.> μέλος του Ομίλου εταιριών FORTHnet πρόσφατα προχώρησε σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τις ναυτιλιακές εταιρίες ΑΝΕΚ<.> Lines και ΜΙΝΟΑΝ<.> Lines<...>.

Η συμφωνία προβλέπει την ισότιμη συμμετοχή των δύο Ομίλων στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιριών FORTHcrs Α.Ε. και TERRATEC A.E. (εταιρία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού στον τομέα του Τουρισμού και των Μεταφορών, μέλους επίσης του Ομίλου FORTHnet) και στη συνέχεια τη συγχώνευση της FORTHcrs με την TERRATEC. Η μετοχική σύνθεση της FORTHcrs, που θα προκύψει με την υλοποίηση των παραπάνω, θα διαμορφωθεί εντός του 2002.

Μέσω των υπηρεσιών της FORTHcrs διασυνδέονται τα συστήματα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιριών και άλλων παραγωγών ύλης, με αποτέλεσμα οι ταξιδιωτικοί πράκτορες να αποκτούν ενιαίο σύστημα για την κράτηση και έκδοση εισιτηρίου. Η διασύνδεση στο σύστημα διανομής κρατήσεων της FORTHcrs προσφέρει την ευκαιρία για συνδυασμένα δρομολόγια μέσω της ίδιας κράτησης, με ίδια ή διαφορετικά μέσα μεταφοράς. Με αυτό τον τρόπο, όλοι οι πράκτορες μπορούν να συνεργάζονται με διαφορετικές εταιρίες μεταφορών διευρύνοντας σημαντικά το πεδίο των δραστηριοτήτων τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η επέκταση της FORTHcrs στον τομέα της διαμονής και της ψυχαγωγίας θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες δυνατότητες και τα οφέλη που θα προκύψουν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024