Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνεργασία με ΑΝΕΚ Lines και ΜΙΝΟΑΝ Lines έκανε η FORTHcrs

Θοδωρής Κουμέλης - 21 Νοέμβριος 2001, 00:00

Η εταιρία FORTHcrs<.> μέλος του Ομίλου εταιριών FORTHnet πρόσφατα προχώρησε σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τις ναυτιλιακές εταιρίες ΑΝΕΚ<.> Lines και ΜΙΝΟΑΝ<.> Lines<...>

.

Η συμφωνία προβλέπει την ισότιμη συμμετοχή των δύο Ομίλων στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιριών FORTHcrs Α.Ε. και TERRATEC A.E. (εταιρία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού στον τομέα του Τουρισμού και των Μεταφορών, μέλους επίσης του Ομίλου FORTHnet) και στη συνέχεια τη συγχώνευση της FORTHcrs με την TERRATEC. Η μετοχική σύνθεση της FORTHcrs, που θα προκύψει με την υλοποίηση των παραπάνω, θα διαμορφωθεί εντός του 2002.

Μέσω των υπηρεσιών της FORTHcrs διασυνδέονται τα συστήματα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιριών και άλλων παραγωγών ύλης, με αποτέλεσμα οι ταξιδιωτικοί πράκτορες να αποκτούν ενιαίο σύστημα για την κράτηση και έκδοση εισιτηρίου. Η διασύνδεση στο σύστημα διανομής κρατήσεων της FORTHcrs προσφέρει την ευκαιρία για συνδυασμένα δρομολόγια μέσω της ίδιας κράτησης, με ίδια ή διαφορετικά μέσα μεταφοράς. Με αυτό τον τρόπο, όλοι οι πράκτορες μπορούν να συνεργάζονται με διαφορετικές εταιρίες μεταφορών διευρύνοντας σημαντικά το πεδίο των δραστηριοτήτων τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η επέκταση της FORTHcrs στον τομέα της διαμονής και της ψυχαγωγίας θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες δυνατότητες και τα οφέλη που θα προκύψουν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top