Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπίσκεψη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο ΞΕΕ
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Επίσκεψη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο ΞΕΕ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης της προέδρου του ΠΑΣΟΚ με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ξ.Ε.Ε. αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα που άπτονται του ελληνικού τουρισμού.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος επισκέφθηκε την Παρασκευή η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματός της.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ξ.Ε.Ε. αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που άπτονται του ελληνικού τουρισμού. Μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Γεώργιος Τσακίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε σήμερα εδώ στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, την κυρία Γεννηματά. Το Ξ.Ε.Ε. ως σύμβουλος της πολιτείας για θέματα τουρισμού θεωρεί καθήκον του να ενισχύει τους φορείς της πολιτείας στην προσπάθειά τους άσκησης της τουριστικής πολιτικής. Για εμάς η σημερινή επίσκεψη της προέδρου είναι μια δικαίωση. Δικαίωση διότι ο τουρισμός πλέον είναι στο επίκεντρο της πολιτικής και κοινωνικής συζήτησης, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορέσει να παίξει το ρόλο του στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και στην έξοδο της χώρας από την κρίση. Κάναμε μια πολύ σημαντική και χρήσιμη συζήτηση. Ακούσαμε πολλές καινοτόμες ιδέες και προτάσεις από την πρόεδρο και τους συνεργάτες της. Ελπίζουμε ότι στα επόμενα χρόνια θα μπορέσουν τόσο αυτές όσο και άλλες προτάσεις να εφαρμοστούν για να μπορέσει ο τουρισμός να καταλάβει τη θέση που επιθυμεί στις κυριότερες τουριστικές αγορές του κόσμου“.

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Γεώργιος Τσακίρης

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024