Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Επανάληψη δημοφιλούς σεμιναρίου για ξενοδόχους από το TravelDailyNews

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Σεπτέμβριος 2015, 10:12

Το σεμινάριο 'The Hotel Quality Masterclass - Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor' απευθύνεται κυρίως σε ξενοδόχους, σε διευθυντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, σε επιχειρηματίες ξενοδοχειακού εξοπλισμού, καθώς και σε επαγγελματίες που σχετίζονται με την ανέγερση, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων.


Το TravelDailyNews επαναλαμβάνει ένα ξεχωριστό σεμινάριο της σειράς Masterclass, το οποίο έχει εισπράξει τα πιο θετικά σχόλια απο όσους το παρακολούθησαν. Πρόκειται για το “The Hotel Quality Masterclass - Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor”, που πραγματοποιείται την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos Hotel (Λεωφ. Μιχαλακοπούλου 114), στην Αθήνα.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε ξενοδόχους, σε διευθυντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, σε επιχειρηματίες ξενοδοχειακού εξοπλισμού, καθώς και σε επαγγελματίες που σχετίζονται με την ανέγερση, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων (αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές κ.ο.κ.).Όσοι θα παρακολουθήσουν το Hotel Quality Masterclass:

  • θα λάβουν χρήσιμα ερεθίσματα για το πώς βιώνει και αξιολογεί ένας ξενοδοχειακός πελάτης τις υπηρεσίες και εγκαταστάσεις μιας ξενοδοχειακής μονάδας
  • θα μπορέσουν να εντοπίσουν λάθος νοοτροπίες και πρακτικές στο ξενοδοχείο τους και να τις αντιμετωπίσουν
  • θα μπορέσουν να εντοπίσουν σχεδιαστικές αστοχίες και λαθεμένες λειτουργικές προδιαγραφές στο ξενοδοχείο τους
  • θα μπορέσουν να αποφύγουν αστοχίες και λάθη κατά την ανακαίνιση της ξενοδοχειακής τους μονάδας
  • θα μάθουν τρόπους διαχείρισης των σχολίων για το ξενοδοχείο τους που δημοσιοποιούνται στο διαδίκτυο και εν γένει της φήμης τους
  • θα μάθουν για βέλτιστες πρακτικές από την Ελλάδα και το εξωτερικό
  • θα μπορέσουν να θέσουν προς συζήτηση την περίπτωση της δικής τους ξενοδοχειακής επιχείρησης και να λάβουν σχετικές συμβουλές και προτάσεις βελτίωσης
  • θα μάθουν τι συμβαίνει σε άλλα ξενοδοχεία της περιοχής τους μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών με άλλους ξενοδόχους.

Κύριος εισηγητής θα είναι ο πανεπιστημιακός δρ. Δημήτρης Κούτουλας, σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Guest Speaker θα είναι ο Gianluca Laterza, Manager Italy, Malta, Greece & Cyprus του Tripadvisor.

Ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας, με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορική διατριβή στο Τουριστικό Μάρκετινγκ, εργάζεται από το 1990 ως σύμβουλος και ως project manager σε θέματα τουρισμού, ξενοδοχείων, γαστρονομίας, πολιτισμού και μάρκετινγκ επιχειρήσεων και χωρών. Έχει υλοποιήσει έργα σχεδιασμού τουριστικής πολιτικής και επικοινωνιακές ενέργειες παγκόσμιας εμβέλειας σε διάφορες χώρες, ενώ τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης για το επιστημονικό του έργο. Το πελατολόγιό του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ξενοδοχειακές και άλλες επιχειρήσεις, καθώς επίσης υπουργεία και τουριστικούς οργανισμούς σε συνολικά 25 χώρες.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top