Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠαράταση κατάθεσης των δικαιολογητικών για το ΠΜΣ 'Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό'
Τουριστική εκπαίδευση

Παράταση κατάθεσης των δικαιολογητικών για το ΠΜΣ 'Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό'

Το Πρόγραμμα, του οποίου παρατείνεται έως τις 9 Οκτωβρίου 2015 η κατάθεση των δικαιολογητικών, έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις που υποστηρίζουν την ανάπτυξη στρατηγικής καινοτομίας στον τουρισμό και ειδικότερα στην ίδρυση και ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων, στο σχεδιασμό ανάπτυξης τουριστικών προορισμών και στην λειτουργία επιχειρήσεων που καλύπτουν το πεδίο του τουρισμού υγείας.

Λόγω των επερχόμενων εκλογών και της επί πολλών ημερών συνεχιζόμενης κατάληψης του ΤΕΙ Αθηνών, η οποία δεν επιτρέπει την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του, η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών για το ΠΜΣ “Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό” παρατείνεται μέχρι την 9η Οκτωβρίου 2015.

Το προαναφερόμενο δια-ιδρυματικό και δια-τμηματικό Πρόγραμμα “Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό”  εξειδικεύεται σε τρεις επιμέρους διακριτές κατευθύνσεις:

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
  • Διαχείριση Τουριστικών Προορισμών
  • Διοίκηση Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας.

    Το Πρόγραμμα στοχεύει στην αυξανόμενη απαίτηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος για εξειδικευμένη γνώση στις νέες τουριστικές τάσεις.

Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις που υποστηρίζουν την ανάπτυξη στρατηγικής καινοτομίας στον κλάδο του τουρισμού και ειδικότερα στην ίδρυση και ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων, στον σχεδιασμό ανάπτυξης τουριστικών προορισμών και στην λειτουργία επιχειρήσεων που καλύπτουν το πεδίο του τουρισμού υγείας.

Η όλη θεματολογία του Προγράμματος συνδυάζει γνώσεις στη θεωρία και στην πράξη, που αφορούν την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία ειδικότερα στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων και Οργανισμών και εν γένει σε τομείς αιχμής στον κλάδο του τουρισμού.

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ορίζεται σε 3 διδακτικά εξάμηνα.

Στο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (TEI) της ημεδαπής ή ανεγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Η επιλογή των φοιτητών/τριών γίνεται από τη Συντονιστική Επιτροπή του Π.Μ.Σ. και επικυρώνεται από την Ε.Δ.Ε.

Ο αριθμός των εισακτέων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 25 άτομα για κάθε μία από τις προαναφερθείσες κατευθύνσεις.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΜΣ Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στον τουρισμό

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024