Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΤην Ελλάδα επέλεξε ως προορισμό του incentive ταξιδιού στελεχών της η κινεζική ProHealth
MICE

Την Ελλάδα επέλεξε ως προορισμό του incentive ταξιδιού στελεχών της η κινεζική ProHealth

Η κινεζική εταιρεία ProHealth, που εξειδικεύεται σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς και αριθμεί 25.000 υπαλλήλους, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης στο μέλλον ενός ακόμα ταξιδίου στην Ελλάδα, με 4.000 στελέχη αυτήν τη φορά.

Σημαντικό “άνοιγμα” στον τουρισμό  από την Κίνα αναμένεται μετά την επιτυχημένη επιχειρηματική αποστολή  της  κινεζικής εταιρείας ProHealth, που επέλεξε την Ελλάδα ως προορισμό για το incentive ταξίδι 300 στελεχών της στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα incentives από Κίνα δεδομένου ότι η εταιρεία, που εξειδικεύεται σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς και  αριθμεί 25.000 υπαλλήλους, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης στο μέλλον ενός ακόμα ταξιδίου με 4.000 στελέχη αυτήν τη φορά.

Την ελληνική πλευρά εκπροσώπησαν στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο “Νέος Ρηγάς” ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ  κ. Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής της Ένωσης και δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό στα 300 στελέχη της εταιρείας και δήλωσαν στον πρόεδρο της ProHealth κ. Jason Tao Li την πρόθεσή τους να παρέχουν κάθε υποστήριξη προς την εταιρεία για την υλοποίηση των επόμενων δράσεων.


Από αριστερά, οι κ.κ. Μάκης Μπίτζιος, γενικός διευθυντής MTC Group, Γεράσιμος Δαμουλάκης, πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ  και Jason Tao Li, πρόεδρος της κινεζικής ProHealth.

Την οργάνωση του ταξιδίου, που υποστηρίχθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας, ανέλαβε ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Exclusive Tours, με διευθυντή Πωλήσεων τον κ. Κώστα Παγώνη, ενώ τη φροντίδα της συμμετοχής και των επαφών με την ηγεσία της ΚΕΔΕ είχε η εταιρεία Συμβούλων Τουρισμού MTC Group με τον γενικό της διευθυντή κ. Μάκη Μπίτζιο.

Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης με τον πρόεδρο της κινεζικής εταιρείας ProHealth κ. Jason Tao Li.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024