Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜ. Κόνσολας (ΝΔ): 'Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό εκφράζει μια τριτοκοσμική αντίληψη για ένα τουρισμό σοβιετικού τύπου'
Τουριστική πολιτική

Μ. Κόνσολας (ΝΔ): 'Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό εκφράζει μια τριτοκοσμική αντίληψη για ένα τουρισμό σοβιετικού τύπου'

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου και τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ., κ. Μάνος Κόνσολας τόνισε ότι ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος δε θα θέτει περιορισμούς, δε θα αποκλείει καμία περιοχή της χώρας, δε θα αποκλείει τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και τους νέους επιχειρηματίες.

“Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό εκφράζει μια τριτοκοσμική αντίληψη για ένα τουρισμό σοβιετικού τύπου. Αγνοεί τους κανόνες της αγοράς αλλά και τις διεθνείς τάσεις που επικρατούν στον τουρισμό”, επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου και τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ., κ. Μάνος Κόνσολας.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Κόνσολας τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται ρεαλιστικές προτάσεις και πολιτικές ανάπτυξης του τουρισμού μας. Έκανε λόγο για ένα Νέο Αναπτυξιακό Νόμο για τον Τουρισμό, αναφέρθηκε επισημαίνοντας: “Το στοίχημα της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας κερδίζεται μέσα από ανατροπές όπως ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος για τον Τουρισμό, που θα χρηματοδοτεί επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στον τομέα του τουρισμού“.

Ο κ. Κόνσολας τόνισε ότι ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος δε θα θέτει περιορισμούς, δε θα αποκλείει καμία περιοχή της χώρας, δε θα αποκλείει τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και τους νέους επιχειρηματίες.

Μια σημαντική καινοτομία αυτού του νόμου θα είναι ο μηχανισμός έγκρισης και χρηματοδότησης κάθε επιχειρηματικού σχεδίου. Οι επιτροπές αξιολόγησης κάθε επιχειρηματικής πρότασης θα αντικατασταθούν από έναν ευέλικτο μηχανισμό που θα διασφαλίζει τη διαφάνεια και την άμεση εκταμίευση.

Η στόχευση του νέου αναπτυξιακού νόμου, σύμφωνα με τον κ. Κόνσολα θα πρέπει να προβλέπει:

  • Την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των τουριστικών καταλυμάτων, όλων των κατηγοριών ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων.
  • Τη δημιουργία υποδομών για την ανάπτυξη ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
  • Επενδυτικές και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και αυξάνουν το εθνικό εισόδημα και τα κρατικά έσοδα.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024