Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορές'Open Day' της Mega Airlines την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου
Τουριστική εκπαίδευση

'Open Day' της Mega Airlines την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

Στο 'Open Day' της Mega Airlines Studies θα παραβρεθεί και ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Ελλάδος, ο οποίος και θα αναλύσει τις προοπτικές που ανοίγονται στους απόφοιτους της Σχολής στον ευρύτερο τομέα του τουρισμού.

Η Mega Airlines Studies, εξουσιοδοτημένη σχολή με πιστοποίηση της ΙΑΤΑ (και βραβευμένη για 5η συνεχή χρονιά, από την ΙATA ως “Europe Top Performing IATA Authorized Training Center”) και της Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), διοργανώνει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, από τις 17.00 ως τις 20.30 στις εγκαταστάσεις της σχολής (Βουλής 5, Σύνταγμα) το ετήσιο “Open Day” για υποψήφιους σπουδαστές.

Η Mega Airlines Studies, παρέχει όλα τα διπλώματα για την αεροπορική και τουριστική βιομηχανία, αλλά και για τις μεταφορές εμπορευμάτων, καθώς  δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο ιδρυτής της σχολής κ. Γεώργιος Γαλίτης δήλωσε: “Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο σπουδαστή & γονέα να γνωρίσει από κοντά το ανθρώπινο δυναμικό και τις εγκαταστάσεις της σχολής μας. Προτείνουμε σπουδές που οδηγούν σε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και αυτό αποδεικνύεται σε ετήσια βάση από το υψηλό ποσοστό αποφοίτων μας –έως και 80%- που βρίσκουν αμέσως εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό”.

Στο “Open Day” θα παραβρεθεί και ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Ελλάδος, ο οποίος και θα αναλύσει τις προοπτικές που ανοίγονται στους απόφοιτους της Σχολής στον ευρύτερο τομέα του τουρισμού. Κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, η σχολή θα προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για κάθε εγγραφή που θα πραγματοποιηθεί στο “Open Day”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024