Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΑνακαίνιση show room της Crist
Εξοπλισμός

Ανακαίνιση show room της Crist

Στο νέο εκθετήριο που θα δημιουργηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται και να γνωρίζουν τη συλλογή ιματισμού, τα αξεσουάρ και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Crist για το δωμάτιο, το μπάνιο, την πισίνα, το SPA, την παραλία και την τραπεζαρία.

Υλοποιώντας το επενδυτικό της πρόγραμμα η Crist, δρομολογεί τις διαδικασίες για την ριζική ανακαίνιση του εκθετηρίου (show room) της εταιρείας.

Σύντομα η ανάδοχος κατασκευαστική εταιρεία θα υποβάλει τη σχετική μελέτη και τα σχέδια για τελική έγκριση, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα ανακαίνισης.   

Στο νέο εκθετήριο που θα δημιουργηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τής εταιρείας, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται και να γνωρίζουν την ποιοτική συλλογή ιματισμού, τα αξεσουάρ και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Crist για το δωμάτιο, το μπάνιο, την πισίνα, το SPA, την παραλία και την τραπεζαρία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024